ECLAIR H.C. OOSTENDE

Contactgegevens ECLAIR H.C. OOSTENDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECLAIR H.C. OOSTENDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECLAIR H.C. OOSTENDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STIJN STREUVELSLAAN 5; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59703789 (+32-59703789) 59703789 (+32-59703789)

Fax (fax): +32 (68) 813-13-86 +32 (68) 813-13-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECLAIR H.C. OOSTENDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECLAIR H.C. OOSTENDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECLAIR H.C. OOSTENDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECLAIR H.C. OOSTENDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECLAIR H.C. OOSTENDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECLAIR H.C. OOSTENDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECLAIR H.C. OOSTENDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECLAIR H.C. OOSTENDE
Products information ECLAIR H.C. OOSTENDE

BTW identificatienummer (tax): BE08956298828
Ondernemingsnummer: 1231536865
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Clubs: Hockey.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECLAIR H.C. OOSTENDE
(Get full report from official database of BE for ECLAIR H.C. OOSTENDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECLAIR H.C. OOSTENDE
Addition kinds of activities for ECLAIR H.C. OOSTENDE

736399. Help leveringsdiensten, anders | Help supply services, nec
22620105. Roller printing: kunstmatige vezels en zijden breed geweven stoffen | Roller printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
22730201. Badmatten en sets, textiel | Bathmats and sets, textile
23950201. Kunstgoederen voor borduren, gestempeld: aangekochte materialen | Art goods for embroidering, stamped: purchased materials
35520309. Zijden schermen voor de textielindustrie | Silk screens for textile industry
37140109. Uitlaat systemen en onderdelen, motorvoertuig | Exhaust systems and parts, motor vehicle
50470306. Gehoorapparaten | Hearing aids
92290401. Openbare orde en veiligheid, federale overheid | Public order and safety, federal government

Werken bij ECLAIR H.C. OOSTENDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECLAIR H.C. OOSTENDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECLAIR H.C. OOSTENDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECLAIR H.C. OOSTENDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • Monteur gordijnen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we dringend op zoek naar een monteur van o.a. gordijnen, jaloezieën,...

  • Administratief bouwkundig bediende (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende met affintiteit in de bouw. Verantwoordelijkheden: Verwerken van dossiers Offertes indienen, aanpassen, finaliseren en bezorgen aan onze klant Bestellen van de nodige materialen Je bent het aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen Trefwoorden: bouw, administratie, bouwkunde, technisch,

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: IMMO DEREEPER

    Type: Zelfstandige activiteit

    In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van ECLAIR H.C. OOSTENDE in sociale netwerken
Look for responds of ECLAIR H.C. OOSTENDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECLAIR H.C. OOSTENDE. Laat een reactie achter voor ECLAIR H.C. OOSTENDE. ECLAIR H.C. OOSTENDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECLAIR H.C. OOSTENDE. Leave a respond for ECLAIR H.C. OOSTENDE. ECLAIR H.C. OOSTENDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECLAIR H.C. OOSTENDE op de google maps. Adres en contacten ECLAIR H.C. OOSTENDE
Location of ECLAIR H.C. OOSTENDE on the google maps. Address and contacts of ECLAIR H.C. OOSTENDE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECLAIR H.C. OOSTENDE ECLAIR H.C. OOSTENDE: LE JOUEUR DE FLUTE | F.N.T. | Hucorne C | PHARMACIE CROQUET-FIASSE | Timmermans F

Other related companies as ECLAIR H.C. OOSTENDE: LE JOUEUR DE FLUTE | F.N.T. | Hucorne C | PHARMACIE CROQUET-FIASSE | Timmermans F

ECLAIR H.C. OOSTENDE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECLAIR H.C. OOSTENDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08956298828. Het bedrijf ECLAIR H.C. OOSTENDE bevindt zich op het adres: STIJN STREUVELSLAAN 5; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Hockey..
De hoofdactiviteit van ECLAIR H.C. OOSTENDE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECLAIR H.C. OOSTENDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECLAIR H.C. OOSTENDE, openstaande posities, locatie van ECLAIR H.C. OOSTENDE op de kaart.

ECLAIR H.C. OOSTENDE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECLAIR H.C. OOSTENDE, company assigned to the tax number BE08956298828. The company ECLAIR H.C. OOSTENDE is located at the address: STIJN STREUVELSLAAN 5; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Hockey..
The main activity of ECLAIR H.C. OOSTENDE is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ECLAIR H.C. OOSTENDE is not available. You also can look at reviews of ECLAIR H.C. OOSTENDE, open positions, location of ECLAIR H.C. OOSTENDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECLAIR H.C. OOSTENDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECLAIR H.C. OOSTENDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECLAIR H.C. OOSTENDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECLAIR H.C. OOSTENDE, employees, financial statistics.