DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS
Private companiesLegal Services • DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS

Contactgegevens DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEUNTSTRAAT 9; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15314742 (+32-15314742) 15314742 (+32-15314742)

Fax (fax): +32 (16) 320-46-38 +32 (16) 320-46-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS
Products information DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS

BTW identificatienummer (tax): BE05776580810
Ondernemingsnummer: 7244079589
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Clubs: Tir.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS
(Get full report from official database of BE for DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS
Addition kinds of activities for DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS

733600. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
737499. Gegevensverwerking en -bereiding, anders | Data processing and preparation, nec
28650300. Cyclische organische tussenproducten | Cyclic organic intermediates
30699911. Matrasbeschermers, rubber | Mattress protectors, rubber
33560103. Zink- en zinklegeringen, platen, lakens, enz. | Zinc and zinc alloy bars, plates, sheets, etc.
79990204. Golf, pitch-n-putt | Golf, pitch-n-putt
80110511. Verloskundige | Obstetrician
87420202. Incentive of award programma consultant | Incentive or award program consultant

Werken bij DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Hef- of reachtruckchauffeur | Voltijds in 2 ploegen | Regio: Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf te Houthalen zijn we op zoek naar hef- of reachtruckchauffeur.

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • Inpakker (m/v) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief binnen de automotive sector zijn wij op zoek naar ervaren inpakkers (m/v). - Uw takenpakket bestaat uit het verpakken van de auto-onderdelen in de juiste zakjes of dozen - U wordt tewerkgesteld in een aangename en professionele werkomgeving - Het is een voltijdse betrekking op basis van daguren of ploegen Bent u enthousiast en gemotiveerd? Steekt u graag de handen uit de mouwen? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zonhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent bouw 1 dag per week (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Studentenjob

    Zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken enkele jobstudenten om ons bij te staan voor het opkuisen van onze werven in Aalter. Eigen vervoer naar de werven in Aalter is een must Bij voorkeur 1 dag per week, dag is samen te bepalen

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ARCADIS

    Type: Vaste Job

    Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

  • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HYBOMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

Zoek naar antwoorden van DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS in sociale netwerken
Look for responds of DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS. Laat een reactie achter voor DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS. DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS. Leave a respond for DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS. DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS op de google maps. Adres en contacten DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS
Location of DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS on the google maps. Address and contacts of DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS: Trigaux-Degrelle | ISOSUN | THE GLOBE COMPANY | Syca Software BVBA | PICANOL NV

Other related companies as DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS: Trigaux-Degrelle | ISOSUN | THE GLOBE COMPANY | Syca Software BVBA | PICANOL NV

DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776580810. Het bedrijf DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS bevindt zich op het adres: BEUNTSTRAAT 9; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tir..
De hoofdactiviteit van DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS, openstaande posities, locatie van DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS op de kaart.

DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS, company assigned to the tax number BE05776580810. The company DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS is located at the address: BEUNTSTRAAT 9; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tir..
The main activity of DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS is not available. You also can look at reviews of DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS, open positions, location of DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUFFELSE KARBIJNSCHUTTERS, employees, financial statistics.