DE SNELVLIEGERS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DE SNELVLIEGERS
Private companiesReal Estate • DE SNELVLIEGERS

Contactgegevens DE SNELVLIEGERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SNELVLIEGERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SNELVLIEGERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE BAAN 43; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15219519 (+32-15219519) 15219519 (+32-15219519)

Fax (fax): +32 (86) 895-58-31 +32 (86) 895-58-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SNELVLIEGERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SNELVLIEGERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SNELVLIEGERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SNELVLIEGERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SNELVLIEGERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SNELVLIEGERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SNELVLIEGERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SNELVLIEGERS
Products information DE SNELVLIEGERS

BTW identificatienummer (tax): BE07574218750
Ondernemingsnummer: 1703948974
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Clubs: Colombophilie.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SNELVLIEGERS
(Get full report from official database of BE for DE SNELVLIEGERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SNELVLIEGERS
Addition kinds of activities for DE SNELVLIEGERS

5511. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
8049. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
359300. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
12210201. Steenkoolbereiding, bitumineuze of bruinkool | Coal preparation plant, bituminous or lignite
34959902. Sash balances, spring | Sash balances, spring
35780000. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
48220205. Telegraaf kabeldiensten, land of duikboot | Telegraph cable services, land or submarine
58120404. Lunchroom | Lunchroom
61629900. Hypotheekbanken en correspondenten, anders | Mortgage bankers and correspondents, nec

Werken bij DE SNELVLIEGERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SNELVLIEGERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SNELVLIEGERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SNELVLIEGERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur staalbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen in Opglabbeek, gaan we op zoek naar een monteur staalbouw. - Als monteur staalbouw monteer je metaalconstructies, plaats je plinten, leg je welfsels en monteer je daken en wanden. - Je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, kleine laswerken uitvoeren,... . - Je staat zelf in voor je materiaalbeheer en het onderhoud van het materiaal.

  • Enthousiaste vroege vogels (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij ook zo genieten van de buitenlucht? Heb je graag sociaal contact met de mensen in jou regio? Werk je graag zelfstandig maar ben je ook een echte teamplayer? Rijd je graag met de fiets, wagen of brommer? Of ben je een frevent wandelaar? Geniet jij ook zo van de mooie zonsopgang? Je bent een vroege vogel? Dan is deze job jou op het lijf geschreven! Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of aangetekende zendingen. Steeds op tijd en met oog op kwaliteit en veiligheid.

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • JOBSTUDENTEN PIZZABEZORGER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Studentenjob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Kruis en omgeving of in Sint-Andries en omgeving. Wij zoeken dus pizzabezorgers voor de vestiging in Sint-Kruis en voor de vestiging in Sint-Andries. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen, ...

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • ruitenwasser (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

    Type: Vaste Job

    ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van DE SNELVLIEGERS in sociale netwerken
Look for responds of DE SNELVLIEGERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SNELVLIEGERS. Laat een reactie achter voor DE SNELVLIEGERS. DE SNELVLIEGERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SNELVLIEGERS. Leave a respond for DE SNELVLIEGERS. DE SNELVLIEGERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SNELVLIEGERS op de google maps. Adres en contacten DE SNELVLIEGERS
Location of DE SNELVLIEGERS on the google maps. Address and contacts of DE SNELVLIEGERS

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SNELVLIEGERS DE SNELVLIEGERS: SOCIETE D'ETUDES ET DE COORDINATION DU BATIMENT SA | Centrotherm | MARC TORFS | VAN BAEVEGHEM | VITTORIO DI ZENZO

Other related companies as DE SNELVLIEGERS: SOCIETE D'ETUDES ET DE COORDINATION DU BATIMENT SA | Centrotherm | MARC TORFS | VAN BAEVEGHEM | VITTORIO DI ZENZO

DE SNELVLIEGERS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SNELVLIEGERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07574218750. Het bedrijf DE SNELVLIEGERS bevindt zich op het adres: OUDE BAAN 43; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 611,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Colombophilie..
De hoofdactiviteit van DE SNELVLIEGERS is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SNELVLIEGERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SNELVLIEGERS, openstaande posities, locatie van DE SNELVLIEGERS op de kaart.

DE SNELVLIEGERS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SNELVLIEGERS, company assigned to the tax number BE07574218750. The company DE SNELVLIEGERS is located at the address: OUDE BAAN 43; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 611,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Colombophilie..
The main activity of DE SNELVLIEGERS is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SNELVLIEGERS is not available. You also can look at reviews of DE SNELVLIEGERS, open positions, location of DE SNELVLIEGERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SNELVLIEGERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SNELVLIEGERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SNELVLIEGERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SNELVLIEGERS, employees, financial statistics.