DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM

Particuliere bedrijvenWatervervoer • DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM
Private companiesWater Transportation • DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM

Contactgegevens DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT TILLOSTRAAT 7B17; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51300247 (+32-51300247) 51300247 (+32-51300247)

Fax (fax): +32 (53) 586-88-49 +32 (53) 586-88-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM
Products information DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE03957519531
Ondernemingsnummer: 8792327880
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM
(Get full report from official database of BE for DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM
Addition kinds of activities for DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM

369599. Magnetische en optische opname media, nec | Magnetic and optical recording media, nec
703200. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
20240105. parfait | Parfait
22410202. Elastische webbing | Elastic webbing
34440305. Dakplaten, plaatmetalen | Skylights, sheet metal

Werken bij DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Hulpkelner (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak te Heist-op-den-Berg, zijn we op zoek naar een jobstudent hulpkelner voor zondag. Taken :  Bestellingen noteren Klanten bedienen Afruimen Afrekenen

  • KATOEN NATIE is looking for motivated JOBSTUDENTS (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work one or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Antwerp near Kallo, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Depending on your schedule, you can work when it suits you! Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, private transportation is provided. Departure is one hour in advance at specific locations in: Antwerp, Merksem, Beveren, Sint-Niklaas. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 03 658 90 35. We will contact you shortly!

  • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ENTRIO

    Type: Studentenjob

    ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

  • Vrachtwagenchauffeur CE (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: J. Nelis

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het regionaal leveren van diverse materialen aan onze klanten via kiptransport en/of ander transport met trekker oplegger, lasser, containerwagen, ... Je bent fier op je vrachtwagen, houdt deze in goede staat en je kan eventueel klein onderhoud aan je voertuig uitvoeren. Je werkt conform de veiligheidsregels. Bekijk ook eens onze website: http://www.jnelis.be/

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

Zoek naar antwoorden van DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM in sociale netwerken
Look for responds of DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM. Laat een reactie achter voor DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM. DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM. Leave a respond for DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM. DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM op de google maps. Adres en contacten DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM
Location of DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM on the google maps. Address and contacts of DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM: GUIDO HERMANS | C.F. CHAUFFAGE | Plan猫te Melmac | KATHLEEN SCHARPE | GlobalSign nv-sa

Other related companies as DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM: GUIDO HERMANS | C.F. CHAUFFAGE | Plan猫te Melmac | KATHLEEN SCHARPE | GlobalSign nv-sa

DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03957519531. Het bedrijf DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM bevindt zich op het adres: SINT TILLOSTRAAT 7B17; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM, openstaande posities, locatie van DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM op de kaart.

DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM, company assigned to the tax number BE03957519531. The company DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM is located at the address: SINT TILLOSTRAAT 7B17; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM is not available. You also can look at reviews of DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM, open positions, location of DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM, employees, financial statistics.