FA. CORNELIS-SALEMBIER

Particuliere bedrijvenBosbouw • FA. CORNELIS-SALEMBIER
Private companiesForestry • FA. CORNELIS-SALEMBIER

Contactgegevens FA. CORNELIS-SALEMBIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. CORNELIS-SALEMBIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. CORNELIS-SALEMBIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE FORTEMSTRAAT 9; 8690; ALVERINGEM, België

Telefoon (phone): 58289958 (+32-58289958) 58289958 (+32-58289958)

Fax (fax): +32 (12) 512-58-13 +32 (12) 512-58-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. CORNELIS-SALEMBIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. CORNELIS-SALEMBIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. CORNELIS-SALEMBIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. CORNELIS-SALEMBIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. CORNELIS-SALEMBIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. CORNELIS-SALEMBIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. CORNELIS-SALEMBIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. CORNELIS-SALEMBIER
Products information FA. CORNELIS-SALEMBIER

BTW identificatienummer (tax): BE05014678955
Ondernemingsnummer: 3276367187
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FA. CORNELIS-SALEMBIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Begrafeniswezen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. CORNELIS-SALEMBIER
(Get full report from official database of BE for FA. CORNELIS-SALEMBIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. CORNELIS-SALEMBIER
Addition kinds of activities for FA. CORNELIS-SALEMBIER

27820500. Bank checkbooks en passbooks | Bank checkbooks and passbooks
28369901. Veterinaire biologische producten | Veterinary biological products
28920211. Nitroglycerine (explosief) | Nitroglycerin (explosive)
35450311. Collets (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collets (machine tool accessories)
51989903. Verf of vernis dunner | Paint or varnish thinner

Werken bij FA. CORNELIS-SALEMBIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. CORNELIS-SALEMBIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. CORNELIS-SALEMBIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. CORNELIS-SALEMBIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Halen zijn we op zoek naar gemotiveerde schoolverlaters Elektriciteit voor verschillende projecten: Als hulpelektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen, luchthaven en metro. Takenpakket verschillend van project:  Plaatsen van elektrische toestellen in het spoor, aansluiten van seinen, aansluitingen kasten aan het spoor Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Plaatsen van kabelgoten en racks, trekken van data- en voedingsbekabeling Fouten opsporen en correcties uitvoeren, toestellen in spoor monteren  

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klant regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar frigochauffeurs. 

  • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • Studentenjob (m/v) te Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUNKEMÖLLER MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • zaalhulp (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: VANASSCHE POL

    Type: Studentenjob

    ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

Zoek naar antwoorden van FA. CORNELIS-SALEMBIER in sociale netwerken
Look for responds of FA. CORNELIS-SALEMBIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. CORNELIS-SALEMBIER. Laat een reactie achter voor FA. CORNELIS-SALEMBIER. FA. CORNELIS-SALEMBIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. CORNELIS-SALEMBIER. Leave a respond for FA. CORNELIS-SALEMBIER. FA. CORNELIS-SALEMBIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. CORNELIS-SALEMBIER op de google maps. Adres en contacten FA. CORNELIS-SALEMBIER
Location of FA. CORNELIS-SALEMBIER on the google maps. Address and contacts of FA. CORNELIS-SALEMBIER

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. CORNELIS-SALEMBIER FA. CORNELIS-SALEMBIER: FLATELIER DE DECOLLETAGE RUSSO SA | 'T VIERKANT | TEXACO VERVIERS | Aliments d'Or | DE POST

Other related companies as FA. CORNELIS-SALEMBIER: FLATELIER DE DECOLLETAGE RUSSO SA | 'T VIERKANT | TEXACO VERVIERS | Aliments d'Or | DE POST

FA. CORNELIS-SALEMBIER is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. CORNELIS-SALEMBIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05014678955. Het bedrijf FA. CORNELIS-SALEMBIER bevindt zich op het adres: OUDE FORTEMSTRAAT 9; 8690; ALVERINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Begrafeniswezen. Producten gemaakt in FA. CORNELIS-SALEMBIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. CORNELIS-SALEMBIER is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. CORNELIS-SALEMBIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. CORNELIS-SALEMBIER, openstaande posities, locatie van FA. CORNELIS-SALEMBIER op de kaart.

FA. CORNELIS-SALEMBIER is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. CORNELIS-SALEMBIER, company assigned to the tax number BE05014678955. The company FA. CORNELIS-SALEMBIER is located at the address: OUDE FORTEMSTRAAT 9; 8690; ALVERINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Begrafeniswezen. Products created in FA. CORNELIS-SALEMBIER were not found.
The main activity of FA. CORNELIS-SALEMBIER is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. CORNELIS-SALEMBIER is not available. You also can look at reviews of FA. CORNELIS-SALEMBIER, open positions, location of FA. CORNELIS-SALEMBIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. CORNELIS-SALEMBIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. CORNELIS-SALEMBIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. CORNELIS-SALEMBIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. CORNELIS-SALEMBIER, employees, financial statistics.