DE GEUZETRAPPERS

Contactgegevens DE GEUZETRAPPERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GEUZETRAPPERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GEUZETRAPPERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVERVELDSTRAAT 4; 1703; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 25695534 (+32-25695534) 25695534 (+32-25695534)

Fax (fax): +32 (16) 767-55-20 +32 (16) 767-55-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GEUZETRAPPERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GEUZETRAPPERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GEUZETRAPPERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GEUZETRAPPERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GEUZETRAPPERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GEUZETRAPPERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GEUZETRAPPERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GEUZETRAPPERS
Products information DE GEUZETRAPPERS

BTW identificatienummer (tax): BE09090606689
Ondernemingsnummer: 3757568359
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GEUZETRAPPERS
(Get full report from official database of BE for DE GEUZETRAPPERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GEUZETRAPPERS
Addition kinds of activities for DE GEUZETRAPPERS

162300. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
32999901. Keramische vezel | Ceramic fiber
35420400. Spinning, spline rolling en wikkelmachines | Spinning, spline rolling, and winding machines
39999909. Dock apparatuur en benodigdheden, industriële | Dock equipment and supplies, industrial
54519904. Melk | Milk

Werken bij DE GEUZETRAPPERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GEUZETRAPPERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GEUZETRAPPERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GEUZETRAPPERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (m/v/x) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze vacature zoekt H.Essers gemotiveerde kandidaten die als inpakker willen werken. Je zal een kwaliteitscontrole uitvoeren en goederen herverpakken. Je werkt in de dagploeg (van 8u tot 17u) van maandag tot en met vrijdag

  • renovatie arbeider (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal meehelpen in de totaal renovaties je zal instaan voor zowel metselwerk afbraakwerken binnenhuisafwerking...

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Drongen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

  • AFBRAAKWERKER (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AS BUILDING

    Type: Vaste Job

    afbraak veranda's / ziekenhuizen strippen van gebouwen

  • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

  • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Rosé Sublime

    Type: Zelfstandige activiteit

    DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

Zoek naar antwoorden van DE GEUZETRAPPERS in sociale netwerken
Look for responds of DE GEUZETRAPPERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GEUZETRAPPERS. Laat een reactie achter voor DE GEUZETRAPPERS. DE GEUZETRAPPERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GEUZETRAPPERS. Leave a respond for DE GEUZETRAPPERS. DE GEUZETRAPPERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GEUZETRAPPERS op de google maps. Adres en contacten DE GEUZETRAPPERS
Location of DE GEUZETRAPPERS on the google maps. Address and contacts of DE GEUZETRAPPERS

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GEUZETRAPPERS DE GEUZETRAPPERS: BAKKERIJ TERRIJN | AU PAYS VERT | HUIS ROSAM | GERLACH & CO | RUSTHUIS PRINS KAVEL

Other related companies as DE GEUZETRAPPERS: BAKKERIJ TERRIJN | AU PAYS VERT | HUIS ROSAM | GERLACH & CO | RUSTHUIS PRINS KAVEL

DE GEUZETRAPPERS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE GEUZETRAPPERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09090606689. Het bedrijf DE GEUZETRAPPERS bevindt zich op het adres: OVERVELDSTRAAT 4; 1703; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 395,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van DE GEUZETRAPPERS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GEUZETRAPPERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GEUZETRAPPERS, openstaande posities, locatie van DE GEUZETRAPPERS op de kaart.

DE GEUZETRAPPERS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE GEUZETRAPPERS, company assigned to the tax number BE09090606689. The company DE GEUZETRAPPERS is located at the address: OVERVELDSTRAAT 4; 1703; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 395,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of DE GEUZETRAPPERS is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GEUZETRAPPERS is not available. You also can look at reviews of DE GEUZETRAPPERS, open positions, location of DE GEUZETRAPPERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GEUZETRAPPERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GEUZETRAPPERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GEUZETRAPPERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GEUZETRAPPERS, employees, financial statistics.