DE GEORGESVRIENDEN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DE GEORGESVRIENDEN
Private companiesReal Estate • DE GEORGESVRIENDEN

Contactgegevens DE GEORGESVRIENDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GEORGESVRIENDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GEORGESVRIENDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERSTRAAT 11; 9980; SINT-LAUREINS, België

Telefoon (phone): 93790854 (+32-93790854) 93790854 (+32-93790854)

Fax (fax): +32 (82) 844-22-88 +32 (82) 844-22-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GEORGESVRIENDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GEORGESVRIENDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GEORGESVRIENDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GEORGESVRIENDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GEORGESVRIENDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GEORGESVRIENDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GEORGESVRIENDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GEORGESVRIENDEN
Products information DE GEORGESVRIENDEN

BTW identificatienummer (tax): BE07832946777
Ondernemingsnummer: 4913604736
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GEORGESVRIENDEN
(Get full report from official database of BE for DE GEORGESVRIENDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GEORGESVRIENDEN
Addition kinds of activities for DE GEORGESVRIENDEN

34239915. Handgereedschap van juweliers | Jewelers' hand tools
34460108. Railingen, geprefabriceerde metalen | Railings, prefabricated metal
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
39520115. Maten, goud en brons: kunstenaars ' | Sizes, gold and bronze: artists'
51429902. Dinners, bevroren | Dinners, frozen
51990503. Leer en gesneden voorraad | Leather and cut stock
51990800. Olie en vetten (dierlijke of plantaardige) | Oil and greases (animal or vegetable)

Werken bij DE GEORGESVRIENDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GEORGESVRIENDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GEORGESVRIENDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GEORGESVRIENDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ijzervlechter - lasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent werkzaam in de staalafdeling als toelevering van de betonproductie Knippen, plooien, assembleren, lassen van diverse prefab wapeningen Prefabricatie van diverse wapeningen volgens plan Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Je ontvangt een zeer mooie verloning en komt bij goed functioneren vrij snel in vaste dienst. 

  • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • poetshulp (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: HORTUS

    Type: Studentenjob

    Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

  • STUDENTENJOB : VERKOOP VAN KAAS- EN ZUIVELPRODUCTEN (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te hartje Brussel zijn we op zoek naar een student(e) die op zondag versterking kan komen bieden op de markt. bedienen van klanten inpakken van product kassawerk

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

  • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van DE GEORGESVRIENDEN in sociale netwerken
Look for responds of DE GEORGESVRIENDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GEORGESVRIENDEN. Laat een reactie achter voor DE GEORGESVRIENDEN. DE GEORGESVRIENDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GEORGESVRIENDEN. Leave a respond for DE GEORGESVRIENDEN. DE GEORGESVRIENDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GEORGESVRIENDEN op de google maps. Adres en contacten DE GEORGESVRIENDEN
Location of DE GEORGESVRIENDEN on the google maps. Address and contacts of DE GEORGESVRIENDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GEORGESVRIENDEN DE GEORGESVRIENDEN: Crown Top Invest cvoha | P. & O. NEDLLOYD BELGIUM | Whole Systems NV | Indecor-De Pauw BVBA-SPRL | Lekkerbekske

Other related companies as DE GEORGESVRIENDEN: Crown Top Invest cvoha | P. & O. NEDLLOYD BELGIUM | Whole Systems NV | Indecor-De Pauw BVBA-SPRL | Lekkerbekske

DE GEORGESVRIENDEN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE GEORGESVRIENDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07832946777. Het bedrijf DE GEORGESVRIENDEN bevindt zich op het adres: WATERSTRAAT 11; 9980; SINT-LAUREINS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 714,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van DE GEORGESVRIENDEN is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GEORGESVRIENDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GEORGESVRIENDEN, openstaande posities, locatie van DE GEORGESVRIENDEN op de kaart.

DE GEORGESVRIENDEN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE GEORGESVRIENDEN, company assigned to the tax number BE07832946777. The company DE GEORGESVRIENDEN is located at the address: WATERSTRAAT 11; 9980; SINT-LAUREINS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 714,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of DE GEORGESVRIENDEN is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GEORGESVRIENDEN is not available. You also can look at reviews of DE GEORGESVRIENDEN, open positions, location of DE GEORGESVRIENDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GEORGESVRIENDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GEORGESVRIENDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GEORGESVRIENDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GEORGESVRIENDEN, employees, financial statistics.