DAUPHINS WOLU

Contactgegevens DAUPHINS WOLU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAUPHINS WOLU: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAUPHINS WOLU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHARLES LEMAIRE 8; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26609192 (+32-26609192) 26609192 (+32-26609192)

Fax (fax): +32 (12) 878-74-40 +32 (12) 878-74-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAUPHINS WOLU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAUPHINS WOLU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAUPHINS WOLU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAUPHINS WOLU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAUPHINS WOLU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAUPHINS WOLU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAUPHINS WOLU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAUPHINS WOLU
Products information DAUPHINS WOLU

BTW identificatienummer (tax): BE09534454345
Ondernemingsnummer: 2461181640
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 566,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Clubs: Plong茅e.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAUPHINS WOLU
(Get full report from official database of BE for DAUPHINS WOLU)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAUPHINS WOLU
Addition kinds of activities for DAUPHINS WOLU

252199. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
367100. Electron buizen | Electron tubes
20330203. Marmelade: verpakt in blikjes, potten, enz. | Marmalade: packaged in cans, jars, etc.
22829900. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
24260100. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
35539911. Persen voor het maken van spaanplaat, hardboard, multiplex, enz. | Presses for making particleboard, hardboard, plywood, etc.
50159901. Banden, gebruikt: alleen in de winkel | Tires, used: retail only
50840910. Afvalpersen | Waste compactors
86610108. Christelijke gereformeerde kerk | Christian reformed church
97119906. Nationale Garde | National guard

Werken bij DAUPHINS WOLU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAUPHINS WOLU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAUPHINS WOLU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAUPHINS WOLU. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief over gans België zijn wij op zoek naar een servicetechnieker (m/v) voor de regio West-Vlaanderen. In ruil voor je inzet en kennis, krijg je een aantrekkelijk loonpakket (zie aanbod) Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, onderhouden en herstellen van verwarmingsketels. Bij problemen, analyseer je de situatie en zoekt naar de gepaste oplossing Je vertrekt steeds van thuis uit naar de klanten.

  • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

  • Lasser Halfautomaat (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een ervaren lasser/samensteller. Je zal instaan voor het lassen van metalen ramen, deuren, poorten,....

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Lommel) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

    Regio: Berlijn

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio MEERDONK (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van DAUPHINS WOLU in sociale netwerken
Look for responds of DAUPHINS WOLU in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAUPHINS WOLU. Laat een reactie achter voor DAUPHINS WOLU. DAUPHINS WOLU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAUPHINS WOLU. Leave a respond for DAUPHINS WOLU. DAUPHINS WOLU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAUPHINS WOLU op de google maps. Adres en contacten DAUPHINS WOLU
Location of DAUPHINS WOLU on the google maps. Address and contacts of DAUPHINS WOLU

Andere gerelateerde bedrijven als come DAUPHINS WOLU DAUPHINS WOLU: Makin'Sense | STEVE DEGROOTE | Renaud D茅pannage | EL YOUNOUSSI | JO STAES

Other related companies as DAUPHINS WOLU: Makin'Sense | STEVE DEGROOTE | Renaud D茅pannage | EL YOUNOUSSI | JO STAES

DAUPHINS WOLU is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAUPHINS WOLU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09534454345. Het bedrijf DAUPHINS WOLU bevindt zich op het adres: RUE CHARLES LEMAIRE 8; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 566,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Plong茅e..
De hoofdactiviteit van DAUPHINS WOLU is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAUPHINS WOLU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAUPHINS WOLU, openstaande posities, locatie van DAUPHINS WOLU op de kaart.

DAUPHINS WOLU is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAUPHINS WOLU, company assigned to the tax number BE09534454345. The company DAUPHINS WOLU is located at the address: RUE CHARLES LEMAIRE 8; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 566,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Plong茅e..
The main activity of DAUPHINS WOLU is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DAUPHINS WOLU is not available. You also can look at reviews of DAUPHINS WOLU, open positions, location of DAUPHINS WOLU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAUPHINS WOLU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAUPHINS WOLU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAUPHINS WOLU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAUPHINS WOLU, employees, financial statistics.