CLUB JACKY ICKX

Contactgegevens CLUB JACKY ICKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLUB JACKY ICKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLUB JACKY ICKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE A GIRAUD 23; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22426636 (+32-22426636) 22426636 (+32-22426636)

Fax (fax): +32 (57) 179-40-27 +32 (57) 179-40-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLUB JACKY ICKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLUB JACKY ICKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLUB JACKY ICKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLUB JACKY ICKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLUB JACKY ICKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLUB JACKY ICKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLUB JACKY ICKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLUB JACKY ICKX
Products information CLUB JACKY ICKX

BTW identificatienummer (tax): BE07489898681
Ondernemingsnummer: 5492309570
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Clubs: Automobiles.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLUB JACKY ICKX
(Get full report from official database of BE for CLUB JACKY ICKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLUB JACKY ICKX
Addition kinds of activities for CLUB JACKY ICKX

1711. Loodgieterswerk, verwarming, airco | Plumbing, heating, air-conditioning
573501. Video discs en tapes, vooraf opgenomen | Video discs and tapes, prerecorded
34839912. Raketten (munitie) | Rockets (ammunition)
36449900. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen, niet inbegrepen | Noncurrent-carrying wiring devices, nec
50870103. Stoelen, hydraulisch | Chairs, hydraulic
50999904. Gasverlichting | Gas lighting fixtures

Werken bij CLUB JACKY ICKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLUB JACKY ICKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLUB JACKY ICKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLUB JACKY ICKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider, OC Overpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van clausule noodopvang - tewerkstelling (voorlopig) tot einde juni 2019; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; vergoeding overige vervoersmiddelen (auto, trein, bus) is overeenkomstig sectorale en wettelijke regels. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Overpelt - Napoleonweg 51 - 3900 Overpelt. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

  • Chocolatier sculpturen - tijdelijke functie (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zoeken ene tijdelijk createur chocolatier ter ondersteuning van een project over sculpturen. Dit is voor de duur van minimaal 1 maand.   Je zal instaan voor het verwerken van de chocolade tot sculpturen.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende producent van pralines, chocolade en luxe roomijs, gelegen in Vlezenbeek.

  • Stikster/stikker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

  • Drie halfautomaatlassers en één aluminiumlasser gezocht! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industrieel bedrijf in Erembodegem, zijn wij op zoek naar verschillende lassers In totaal zoeken wij drie halfautomaat lassers en één aluminiumlasser. Je komt terecht in een groeiend bedrijf

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Destelbergen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mespelare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MESPELARE)

    Regio: MESPELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

    Type: Vaste Job

    Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

  • Verpleegkundige op zelfstandige basis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VRIJDAGHS JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige op zelfstandige basis thuisverpleging voor voltijds

Zoek naar antwoorden van CLUB JACKY ICKX in sociale netwerken
Look for responds of CLUB JACKY ICKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLUB JACKY ICKX. Laat een reactie achter voor CLUB JACKY ICKX. CLUB JACKY ICKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLUB JACKY ICKX. Leave a respond for CLUB JACKY ICKX. CLUB JACKY ICKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLUB JACKY ICKX op de google maps. Adres en contacten CLUB JACKY ICKX
Location of CLUB JACKY ICKX on the google maps. Address and contacts of CLUB JACKY ICKX

Andere gerelateerde bedrijven als come CLUB JACKY ICKX CLUB JACKY ICKX: CARLOS MEGANCK | HUIS HILDE | SYLVIE JEANFILS | Pignatelli | F.I.C. Assurances SPRL

Other related companies as CLUB JACKY ICKX: CARLOS MEGANCK | HUIS HILDE | SYLVIE JEANFILS | Pignatelli | F.I.C. Assurances SPRL

CLUB JACKY ICKX is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLUB JACKY ICKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07489898681. Het bedrijf CLUB JACKY ICKX bevindt zich op het adres: AVENUE A GIRAUD 23; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 802,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Automobiles..
De hoofdactiviteit van CLUB JACKY ICKX is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLUB JACKY ICKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLUB JACKY ICKX, openstaande posities, locatie van CLUB JACKY ICKX op de kaart.

CLUB JACKY ICKX is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLUB JACKY ICKX, company assigned to the tax number BE07489898681. The company CLUB JACKY ICKX is located at the address: AVENUE A GIRAUD 23; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 802,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Automobiles..
The main activity of CLUB JACKY ICKX is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLUB JACKY ICKX is not available. You also can look at reviews of CLUB JACKY ICKX, open positions, location of CLUB JACKY ICKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLUB JACKY ICKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLUB JACKY ICKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLUB JACKY ICKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLUB JACKY ICKX, employees, financial statistics.