JEMISOL SA

Contactgegevens JEMISOL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEMISOL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEMISOL SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De L'Artisanat 4 1400 Nivelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-67-21-42-17 32-67-21-42-17

Fax (fax): 32-67-22-07-21 32-67-22-07-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEMISOL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEMISOL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEMISOL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEMISOL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEMISOL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEMISOL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEMISOL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEMISOL SA
Products information JEMISOL SA

BTW identificatienummer (tax): BE02971771240
Ondernemingsnummer: 6614562988
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 787,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in JEMISOL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Weatherproofing contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEMISOL SA
(Get full report from official database of BE for JEMISOL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEMISOL SA
Addition kinds of activities for JEMISOL SA

01340000. Ierse aardappelen | Irish potatoes
24310200. Ramen en ramen delen en afwerking, hout | Windows and window parts and trim, wood
35490201. Spoelwikkelmachines voor veren | Coil winding machines for springs
36430203. Startschakelaars, fluorescerend | Starting switches, fluorescent
39110303. Bevestigingen, goud of zilver: pennen, lederwaren, enz. | Mountings, gold or silver: pens, leather goods, etc.
50920204. poppen | Dolls
55119901. Auto's, nieuw en gebruikt | Automobiles, new and used
59991205. Zwembaden, boven de grond | Swimming pools, above ground

Werken bij JEMISOL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEMISOL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEMISOL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEMISOL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

  • Administratief Bediende Facturatie - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Facturatie (M/V). Dit is voor een onderneming in Brugge. De verantwoordelijkheden als Administratief Bediende Facturatie zijn: je maakt facturen op; je verstuurt rappels en volgt deze op; je verricht betalingen; je biedt ondersteuning naar inboekwerk toe; je bent back-up van het secretariaat. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Project Finance Administrator (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gerenommeerde instelling in Leuven zoek een tijdelijke project finance administrator. Heb je reeds ervaring in financiële administratie, ben je snel beschikbaar en typeren de woorden 'leergierig' en 'nauwkeurig' jouw karakter? Jouw takenpakket als Project Finance Administrator: Je krijgt een reeks projecten toegewezen, waarvoor je de financiële rapportering verzorgt Je rapporteert de personeels-, werkings- en investeringskosten Je verzamelt de nodige gegevens, controleert deze en rapporteert hierover Je brengt verslag uit naar de Europese Commissie Je hanteert de nodige draaiboeken inzake deze rapportering en zorgt dat alles in lijn is met de te volgen regelgeving Je voert ad hoc financiële taken, rapporten en analyses uit

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZOEMZOEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Werfreserve

    Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

Zoek naar antwoorden van JEMISOL SA in sociale netwerken
Look for responds of JEMISOL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEMISOL SA. Laat een reactie achter voor JEMISOL SA. JEMISOL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEMISOL SA. Leave a respond for JEMISOL SA. JEMISOL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEMISOL SA op de google maps. Adres en contacten JEMISOL SA
Location of JEMISOL SA on the google maps. Address and contacts of JEMISOL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come JEMISOL SA JEMISOL SA: MARTIN | Karina | Colet Jean | FNAC SERVICE | CHRISTIANE VERDONCK

Other related companies as JEMISOL SA: MARTIN | Karina | Colet Jean | FNAC SERVICE | CHRISTIANE VERDONCK

JEMISOL SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEMISOL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02971771240. Het bedrijf JEMISOL SA bevindt zich op het adres: Rue De L'Artisanat 4 1400 Nivelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 787,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Weatherproofing contractors. Producten gemaakt in JEMISOL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEMISOL SA is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEMISOL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEMISOL SA, openstaande posities, locatie van JEMISOL SA op de kaart.

JEMISOL SA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEMISOL SA, company assigned to the tax number BE02971771240. The company JEMISOL SA is located at the address: Rue De L'Artisanat 4 1400 Nivelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 787,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Weatherproofing contractors. Products created in JEMISOL SA were not found.
The main activity of JEMISOL SA is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEMISOL SA is not available. You also can look at reviews of JEMISOL SA, open positions, location of JEMISOL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEMISOL SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEMISOL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEMISOL SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEMISOL SA, employees, financial statistics.