C.H.V.B. HOUTHEM

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • C.H.V.B. HOUTHEM
Private companiesBusiness Services • C.H.V.B. HOUTHEM

Contactgegevens C.H.V.B. HOUTHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.H.V.B. HOUTHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.H.V.B. HOUTHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WARNETON 321; 7784; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON, België

Telefoon (phone): 56556192 (+32-56556192) 56556192 (+32-56556192)

Fax (fax): +32 (87) 438-87-23 +32 (87) 438-87-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.H.V.B. HOUTHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.H.V.B. HOUTHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.H.V.B. HOUTHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.H.V.B. HOUTHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.H.V.B. HOUTHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.H.V.B. HOUTHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.H.V.B. HOUTHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.H.V.B. HOUTHEM
Products information C.H.V.B. HOUTHEM

BTW identificatienummer (tax): BE03651550292
Ondernemingsnummer: 2780059814
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Clubs: Volley-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.H.V.B. HOUTHEM
(Get full report from official database of BE for C.H.V.B. HOUTHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.H.V.B. HOUTHEM
Addition kinds of activities for C.H.V.B. HOUTHEM

6531. Makelaars en managers | Real estate agents and managers
10610000. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
20640106. Gegrilde data | Sugared dates
25210203. Opbergkasten (dozen), kantoor: hout | Filing cabinets (boxes), office: wood
39659905. Rits | Zipper
50319903. Keukenkasten | Kitchen cabinets
50920205. Educatief speelgoed | Educational toys
51490200. Huisdiervoer | Pet foods
60629901. Staatsbureaus, niet federaal gecharterd | State credit unions, not federally chartered
79990603. Schaatsbaanoperatie | Roller skating rink operation

Werken bij C.H.V.B. HOUTHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.H.V.B. HOUTHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.H.V.B. HOUTHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.H.V.B. HOUTHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

  • Bekister Waterbouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Waasland zijn wij op zoek naar een bekister met ervaring in de waterbouw en dit voor de regio Herentals. Heb jij ervaring als bekister in de waterbouw en zoek je een nieuwe uitdaging bij een nieuw bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket zal bestaan uit: Het maken van bekistingen in de waterbouw Het storten en afwerken van beton De bekistingen plaatsen of basis van een plan Afbreken van bekistingen

  • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

  • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Student(e) voor horeca - zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Studentenjob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een studente om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van C.H.V.B. HOUTHEM in sociale netwerken
Look for responds of C.H.V.B. HOUTHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.H.V.B. HOUTHEM. Laat een reactie achter voor C.H.V.B. HOUTHEM. C.H.V.B. HOUTHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.H.V.B. HOUTHEM. Leave a respond for C.H.V.B. HOUTHEM. C.H.V.B. HOUTHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.H.V.B. HOUTHEM op de google maps. Adres en contacten C.H.V.B. HOUTHEM
Location of C.H.V.B. HOUTHEM on the google maps. Address and contacts of C.H.V.B. HOUTHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come C.H.V.B. HOUTHEM C.H.V.B. HOUTHEM: VةRONIQUE HONTOY | Jan | R. OPSTEYN | P&V | RZ CHEMIE FILICHEM

Other related companies as C.H.V.B. HOUTHEM: VةRONIQUE HONTOY | Jan | R. OPSTEYN | P&V | RZ CHEMIE FILICHEM

C.H.V.B. HOUTHEM is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.H.V.B. HOUTHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03651550292. Het bedrijf C.H.V.B. HOUTHEM bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WARNETON 321; 7784; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 746,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van C.H.V.B. HOUTHEM is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.H.V.B. HOUTHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.H.V.B. HOUTHEM, openstaande posities, locatie van C.H.V.B. HOUTHEM op de kaart.

C.H.V.B. HOUTHEM is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.H.V.B. HOUTHEM, company assigned to the tax number BE03651550292. The company C.H.V.B. HOUTHEM is located at the address: CHAUSS?E DE WARNETON 321; 7784; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 746,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Volley-Ball..
The main activity of C.H.V.B. HOUTHEM is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of C.H.V.B. HOUTHEM is not available. You also can look at reviews of C.H.V.B. HOUTHEM, open positions, location of C.H.V.B. HOUTHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.H.V.B. HOUTHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.H.V.B. HOUTHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.H.V.B. HOUTHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.H.V.B. HOUTHEM, employees, financial statistics.