BOVOK

Contactgegevens BOVOK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOVOK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOVOK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEGEPRAALSTRAAT 8; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32356537 32356537

Fax (fax): +32 (69) 592-17-40 +32 (69) 592-17-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOVOK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOVOK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOVOK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOVOK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOVOK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOVOK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOVOK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOVOK
Products information BOVOK

BTW identificatienummer (tax): BE06758209228
Ondernemingsnummer: 4154174804
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 346,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Clubs: Volley-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOVOK
(Get full report from official database of BE for BOVOK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOVOK
Addition kinds of activities for BOVOK

20539903. Croissants, bevroren | Croissants, frozen
32720319. Drempels, pre-terrazzo | Thresholds, precast terrazzo
35590603. Ovens, timmerhout | Kilns, lumber
38449910. Therapeutische röntgenapparatuur en buizen | Therapeutic x-ray apparatus and tubes
38619907. Stereopticons | Stereopticons
50510302. Koperplaten, platen, staafjes, staven, pijpen, enz., N.v. | Copper sheets, plates, bars, rods, pipes, etc., nec
73599909. Verhuur van winkels en werven apparatuur | Stores and yards equipment rental
95319902. Behuisingsbureau, overheid | Housing agency, government

Werken bij BOVOK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOVOK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOVOK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOVOK. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, regio Ternat, zijn we op zoek naar een lasser: Je zal instaan voor metaalbewerking aan allerhande machines voor de bouw en de insustrie. Je zal instaan voor laswerken (baguette en halfautomaat) aan machines.

  • HR Asssistant (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

  • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • verkoop (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van BOVOK in sociale netwerken
Look for responds of BOVOK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOVOK. Laat een reactie achter voor BOVOK. BOVOK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOVOK. Leave a respond for BOVOK. BOVOK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOVOK op de google maps. Adres en contacten BOVOK
Location of BOVOK on the google maps. Address and contacts of BOVOK

Andere gerelateerde bedrijven als come BOVOK BOVOK: DEXIA | Lauryssen-Van Looveren | Polymetal NV | ALAIN DEMARET | Windoows

Other related companies as BOVOK: DEXIA | Lauryssen-Van Looveren | Polymetal NV | ALAIN DEMARET | Windoows

BOVOK is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOVOK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06758209228. Het bedrijf BOVOK bevindt zich op het adres: ZEGEPRAALSTRAAT 8; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 346,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van BOVOK is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOVOK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOVOK, openstaande posities, locatie van BOVOK op de kaart.

BOVOK is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOVOK, company assigned to the tax number BE06758209228. The company BOVOK is located at the address: ZEGEPRAALSTRAAT 8; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 346,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Volley-Ball..
The main activity of BOVOK is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOVOK is not available. You also can look at reviews of BOVOK, open positions, location of BOVOK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOVOK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOVOK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOVOK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOVOK, employees, financial statistics.