BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB
Private companiesPaper and Allied Products • BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB

Contactgegevens BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOVESTRAAT 71; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34571454 (+32-34571454) 34571454 (+32-34571454)

Fax (fax): +32 (60) 982-55-86 +32 (60) 982-55-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB
Products information BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB

BTW identificatienummer (tax): BE09521820068
Ondernemingsnummer: 6106994628
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types de Clubs: Tennis, Hockey.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB
(Get full report from official database of BE for BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB
Addition kinds of activities for BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB

178199. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
275401. Fotogravure en rotogravure afdrukken | Photogravure and rotogravure printing
31110104. Zadelsleer | Saddlery leather
39520112. Verf, goud of brons: kunstenaars ' | Paints, gold or bronze: artists'
79110204. Professionele dansschool | Professional dancing school

Werken bij BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 1 goede, meewerkende chauffeur CE. Je bent verantwoordelijk voor het grond- en afbraakverzet dmv een kipper- camion/oplegger.

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • Monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een ervaren monteur. 

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Stevoort, 26 uur per week (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 26 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Stevoort. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij het opmaken van de plannen houden we uiteraard rekening met jouw planning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

Zoek naar antwoorden van BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB in sociale netwerken
Look for responds of BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB. Laat een reactie achter voor BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB. BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB. Leave a respond for BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB. BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB op de google maps. Adres en contacten BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB
Location of BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB on the google maps. Address and contacts of BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB: COIFFURE GWENNY | BERNADETTE BAEYENS | GADGET PRINT PROMOTIONS | Willems P | JEHOULET BOIS SA (ETS) SA

Other related companies as BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB: COIFFURE GWENNY | BERNADETTE BAEYENS | GADGET PRINT PROMOTIONS | Willems P | JEHOULET BOIS SA (ETS) SA

BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09521820068. Het bedrijf BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB bevindt zich op het adres: HOVESTRAAT 71; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 835,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis, Hockey..
De hoofdactiviteit van BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB, openstaande posities, locatie van BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB op de kaart.

BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB, company assigned to the tax number BE09521820068. The company BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB is located at the address: HOVESTRAAT 71; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 835,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis, Hockey..
The main activity of BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB is not available. You also can look at reviews of BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB, open positions, location of BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEERSCHOT TENNIS & HOCKEYCLUB, employees, financial statistics.