BBC TOBAC DAMES TONGEREN

Contactgegevens BBC TOBAC DAMES TONGEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BBC TOBAC DAMES TONGEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BBC TOBAC DAMES TONGEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CLARISSENSTRAAT 0; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12238672 (+32-12238672) 12238672 (+32-12238672)

Fax (fax): +32 (65) 882-25-52 +32 (65) 882-25-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BBC TOBAC DAMES TONGEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BBC TOBAC DAMES TONGEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BBC TOBAC DAMES TONGEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BBC TOBAC DAMES TONGEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BBC TOBAC DAMES TONGEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BBC TOBAC DAMES TONGEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BBC TOBAC DAMES TONGEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BBC TOBAC DAMES TONGEREN
Products information BBC TOBAC DAMES TONGEREN

BTW identificatienummer (tax): BE08981292724
Ondernemingsnummer: 4388732910
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Clubs: Basket-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BBC TOBAC DAMES TONGEREN
(Get full report from official database of BE for BBC TOBAC DAMES TONGEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BBC TOBAC DAMES TONGEREN
Addition kinds of activities for BBC TOBAC DAMES TONGEREN

249912. Spoelen, rollen en katrollen: hout | Spools, reels, and pulleys: wood
09130201. Krabben, vangen van | Crabs, catching of
34440204. Vloeren en pijpen, kachel of oven: plaatwerk | Flues and pipes, stove or furnace: sheet metal
76990303. Tank- en ketelreiniging | Tank and boiler cleaning service
80629903. Ziekenhuis, medische school aangesloten bij verblijf | Hospital, medical school affiliated with residency

Werken bij BBC TOBAC DAMES TONGEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BBC TOBAC DAMES TONGEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BBC TOBAC DAMES TONGEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BBC TOBAC DAMES TONGEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp kok (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    UNIEKE KANS Je taak bestaat er in om de kok te assisteren in de grootkeuken. Geen onderbroken dienst maar een full continue systeem. Je bereidt zowel de warme gerechten als de koude gerechten.

  • Bordenbouwer - schoolverlaters welkom! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stelt na een intensieve interne opleidingsperiode, zelf de elektrische kracht- en stuurborden op, je bedraadt deze borden en je stuurt ze aan.

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Elektricien (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland: - een elektricien voor het aansluiten van de toestellen in de keukens.

  • Beenhouwer (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN ZORGKUNDIGE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SINT JOZEF - ZUSTERKENS DER ARMEN

    Type: Studentenjob

    VERZORGING VAN OUDEREN IN EEN WOONZORGCENTRUM WEEKENDWERK

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Klinisch Kinderpsycholoog – Klinisch Orthopedagoog (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BALANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent bereid je te engageren om onze groepspraktijk mee te dragen en vorm te geven. Dit toon je door organisatorische engagementen op te nemen (bv. telefoonpermanentie, PR, …) en aanwezig te zijn op teamvergaderingen.

  • ICT-coördinator (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij ICT-er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van BBC TOBAC DAMES TONGEREN in sociale netwerken
Look for responds of BBC TOBAC DAMES TONGEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BBC TOBAC DAMES TONGEREN. Laat een reactie achter voor BBC TOBAC DAMES TONGEREN. BBC TOBAC DAMES TONGEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BBC TOBAC DAMES TONGEREN. Leave a respond for BBC TOBAC DAMES TONGEREN. BBC TOBAC DAMES TONGEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BBC TOBAC DAMES TONGEREN op de google maps. Adres en contacten BBC TOBAC DAMES TONGEREN
Location of BBC TOBAC DAMES TONGEREN on the google maps. Address and contacts of BBC TOBAC DAMES TONGEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come BBC TOBAC DAMES TONGEREN BBC TOBAC DAMES TONGEREN: CLAUDE MICHAUX | HUIS RONNY | PATISSERIE NICOLAS | OMNIUM PROTECTA | WILLY CAPPELLE

Other related companies as BBC TOBAC DAMES TONGEREN: CLAUDE MICHAUX | HUIS RONNY | PATISSERIE NICOLAS | OMNIUM PROTECTA | WILLY CAPPELLE

BBC TOBAC DAMES TONGEREN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BBC TOBAC DAMES TONGEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08981292724. Het bedrijf BBC TOBAC DAMES TONGEREN bevindt zich op het adres: CLARISSENSTRAAT 0; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 318,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Basket-Ball..
De hoofdactiviteit van BBC TOBAC DAMES TONGEREN is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BBC TOBAC DAMES TONGEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BBC TOBAC DAMES TONGEREN, openstaande posities, locatie van BBC TOBAC DAMES TONGEREN op de kaart.

BBC TOBAC DAMES TONGEREN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BBC TOBAC DAMES TONGEREN, company assigned to the tax number BE08981292724. The company BBC TOBAC DAMES TONGEREN is located at the address: CLARISSENSTRAAT 0; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 318,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Basket-Ball..
The main activity of BBC TOBAC DAMES TONGEREN is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BBC TOBAC DAMES TONGEREN is not available. You also can look at reviews of BBC TOBAC DAMES TONGEREN, open positions, location of BBC TOBAC DAMES TONGEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BBC TOBAC DAMES TONGEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BBC TOBAC DAMES TONGEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BBC TOBAC DAMES TONGEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BBC TOBAC DAMES TONGEREN, employees, financial statistics.