BBC AMICALE SPORT. AWANS

Contactgegevens BBC AMICALE SPORT. AWANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BBC AMICALE SPORT. AWANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BBC AMICALE SPORT. AWANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NO?L HEINE 24; 4340; AWANS, België

Telefoon (phone): 42399996 (+32-42399996) 42399996 (+32-42399996)

Fax (fax): +32 (67) 250-22-31 +32 (67) 250-22-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BBC AMICALE SPORT. AWANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BBC AMICALE SPORT. AWANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BBC AMICALE SPORT. AWANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BBC AMICALE SPORT. AWANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BBC AMICALE SPORT. AWANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BBC AMICALE SPORT. AWANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BBC AMICALE SPORT. AWANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BBC AMICALE SPORT. AWANS
Products information BBC AMICALE SPORT. AWANS

BTW identificatienummer (tax): BE09482269287
Ondernemingsnummer: 7737365722
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Clubs: Basket-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BBC AMICALE SPORT. AWANS
(Get full report from official database of BE for BBC AMICALE SPORT. AWANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BBC AMICALE SPORT. AWANS
Addition kinds of activities for BBC AMICALE SPORT. AWANS

521102. Deur- en raamproducten | Door and window products
01610204. Snap boan farm (struik en pole) | Snap bean farm (bush and pole)
27520500. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
33410202. Platina groepsmetalen, smelten en raffineren (secundair) | Platinum group metals, smelting and refining (secondary)
50510220. Stalen vloerbedekking | Steel decking
50840202. Schoenmakerij en reparatie van machines | Shoe manufacturing and repairing machinery
59429905. Stripboeken | Comic books

Werken bij BBC AMICALE SPORT. AWANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BBC AMICALE SPORT. AWANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BBC AMICALE SPORT. AWANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BBC AMICALE SPORT. AWANS. Looking for open vacancies in other companies

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Operator Spuitgieten (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

  • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

  • Studentenjob op zaterdag - schoonmaak regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke?zaterdag van 13u - 16u. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van refter, sanitair en douches.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Mike Interieur

    Type: Vaste Job

    Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

Zoek naar antwoorden van BBC AMICALE SPORT. AWANS in sociale netwerken
Look for responds of BBC AMICALE SPORT. AWANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BBC AMICALE SPORT. AWANS. Laat een reactie achter voor BBC AMICALE SPORT. AWANS. BBC AMICALE SPORT. AWANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BBC AMICALE SPORT. AWANS. Leave a respond for BBC AMICALE SPORT. AWANS. BBC AMICALE SPORT. AWANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BBC AMICALE SPORT. AWANS op de google maps. Adres en contacten BBC AMICALE SPORT. AWANS
Location of BBC AMICALE SPORT. AWANS on the google maps. Address and contacts of BBC AMICALE SPORT. AWANS

Andere gerelateerde bedrijven als come BBC AMICALE SPORT. AWANS BBC AMICALE SPORT. AWANS: MARC WILLEMS | CLOETENS | CERELUX-SOLSTAT SA | GOBERT S. | Daems Racing

Other related companies as BBC AMICALE SPORT. AWANS: MARC WILLEMS | CLOETENS | CERELUX-SOLSTAT SA | GOBERT S. | Daems Racing

BBC AMICALE SPORT. AWANS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BBC AMICALE SPORT. AWANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09482269287. Het bedrijf BBC AMICALE SPORT. AWANS bevindt zich op het adres: RUE NO?L HEINE 24; 4340; AWANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 875,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Basket-Ball..
De hoofdactiviteit van BBC AMICALE SPORT. AWANS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BBC AMICALE SPORT. AWANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BBC AMICALE SPORT. AWANS, openstaande posities, locatie van BBC AMICALE SPORT. AWANS op de kaart.

BBC AMICALE SPORT. AWANS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BBC AMICALE SPORT. AWANS, company assigned to the tax number BE09482269287. The company BBC AMICALE SPORT. AWANS is located at the address: RUE NO?L HEINE 24; 4340; AWANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 875,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Basket-Ball..
The main activity of BBC AMICALE SPORT. AWANS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BBC AMICALE SPORT. AWANS is not available. You also can look at reviews of BBC AMICALE SPORT. AWANS, open positions, location of BBC AMICALE SPORT. AWANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BBC AMICALE SPORT. AWANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BBC AMICALE SPORT. AWANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BBC AMICALE SPORT. AWANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BBC AMICALE SPORT. AWANS, employees, financial statistics.