BAYARD TENNIS CLUB

Contactgegevens BAYARD TENNIS CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAYARD TENNIS CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAYARD TENNIS CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-PIERRE 39; 5500; DINANT, België

Telefoon (phone): 82223277 (+32-82223277) 82223277 (+32-82223277)

Fax (fax): +32 (71) 914-10-24 +32 (71) 914-10-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAYARD TENNIS CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAYARD TENNIS CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAYARD TENNIS CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAYARD TENNIS CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAYARD TENNIS CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAYARD TENNIS CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAYARD TENNIS CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAYARD TENNIS CLUB
Products information BAYARD TENNIS CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE07328948974
Ondernemingsnummer: 8502014160
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAYARD TENNIS CLUB
(Get full report from official database of BE for BAYARD TENNIS CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAYARD TENNIS CLUB
Addition kinds of activities for BAYARD TENNIS CLUB

593201. Huishoudelijke artikelen en apparaten, tweedehands | Home furnishings and appliances, secondhand
599499. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec
26730301. Plastic zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Plastic bags: made from purchased materials
28990116. Wintergroene olie | Wintergreen oil
32720403. Mantels, beton | Mantels, concrete
34930103. Warme wondveren, behalve draad | Hot wound springs, except wire

Werken bij BAYARD TENNIS CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAYARD TENNIS CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAYARD TENNIS CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAYARD TENNIS CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • Assistent broedmeester (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

  • Productiemedewerker Labo M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Diepgevroren pulpstalen van op de proefvelden worden op verschillende parameters gemeten en geanalyseerd, dit gebeurt hoofdzakelijk machinaal. -        2 toestellen, bediend door 3 personen x 2 ploegen = 6 interimkrachten -        Voorbereiden van de stalen, oplossingen maken, aflossen bij de machines door 1 persoon x 2 ploegen = 2 interimkrachten -        Vaste test die moet gebeuren op alle stalen

  • Metaalarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een metaalarbeider

  • Huishoudhulp/Poetshulp Tienen (met dienstencheques) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

  • Ervaren elektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Microsoft Dynamics 365 Technical Consultant (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Rekruut

    Type: Vaste Job

    >> Onze klant Onze klant is een op-en top Belgisch consultancy bedrijf dat sterk inzet op innovatie in een vernieuwende bedrijfsstructuur. Om hun sterke team te vervolledigen, zoeken ze een gedreven MS Dynamics consultant. Je komt terecht in een agile omgeving waar je kan bijdragen aan uitdagende projecten bij sterke (internationale) klanten. >> Positie Als MS Dynamics consultant ga je Microsoft Dynamics 365 oplossingen implementeren bij verschillende klanten om hun interne bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit start met een technische analyse en eindigt met de testing en validatie: je bent dus actief binnen alle technologische aspecten van het proces, dit binnen verschillende sectoren. Daarnaast participeer je in innoverende initiatieven van het bedrijf om steeds up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Want technologie staat nooit stil, en onze klant ook niet.

  • Nationaal Management Trainee m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Vaste Job

    Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je opleiding zal verschillende facetten overkoepelen in onze afdeling logistiek, supply-chain, industriële activiteiten en petrochemie; - De training zal hoofdzakelijk in Antwerpen zijn, maar ook in andere vestigingen; - Als toekomstige nationale terminal manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant. Het aantal aan te sturen mensen varieert van 20 tot 150; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.

Zoek naar antwoorden van BAYARD TENNIS CLUB in sociale netwerken
Look for responds of BAYARD TENNIS CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAYARD TENNIS CLUB. Laat een reactie achter voor BAYARD TENNIS CLUB. BAYARD TENNIS CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAYARD TENNIS CLUB. Leave a respond for BAYARD TENNIS CLUB. BAYARD TENNIS CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAYARD TENNIS CLUB op de google maps. Adres en contacten BAYARD TENNIS CLUB
Location of BAYARD TENNIS CLUB on the google maps. Address and contacts of BAYARD TENNIS CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come BAYARD TENNIS CLUB BAYARD TENNIS CLUB: RUDY VERMEIREN | EDITH DE BACKER | CRIEL BVBA | P. STRUYVEN | Pompes Fun猫bres et Fun茅rariums Heerwegh

Other related companies as BAYARD TENNIS CLUB: RUDY VERMEIREN | EDITH DE BACKER | CRIEL BVBA | P. STRUYVEN | Pompes Fun猫bres et Fun茅rariums Heerwegh

BAYARD TENNIS CLUB is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAYARD TENNIS CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07328948974. Het bedrijf BAYARD TENNIS CLUB bevindt zich op het adres: RUE SAINT-PIERRE 39; 5500; DINANT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van BAYARD TENNIS CLUB is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAYARD TENNIS CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAYARD TENNIS CLUB, openstaande posities, locatie van BAYARD TENNIS CLUB op de kaart.

BAYARD TENNIS CLUB is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAYARD TENNIS CLUB, company assigned to the tax number BE07328948974. The company BAYARD TENNIS CLUB is located at the address: RUE SAINT-PIERRE 39; 5500; DINANT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of BAYARD TENNIS CLUB is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BAYARD TENNIS CLUB is not available. You also can look at reviews of BAYARD TENNIS CLUB, open positions, location of BAYARD TENNIS CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAYARD TENNIS CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAYARD TENNIS CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAYARD TENNIS CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAYARD TENNIS CLUB, employees, financial statistics.