BADMINTON CLUB CHAPELLOIS

Contactgegevens BADMINTON CLUB CHAPELLOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BADMINTON CLUB CHAPELLOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BADMINTON CLUB CHAPELLOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L' INDUSTRIE 4; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT, België

Telefoon (phone): 64451252 (+32-64451252) 64451252 (+32-64451252)

Fax (fax): +32 (61) 448-77-27 +32 (61) 448-77-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BADMINTON CLUB CHAPELLOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BADMINTON CLUB CHAPELLOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BADMINTON CLUB CHAPELLOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BADMINTON CLUB CHAPELLOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BADMINTON CLUB CHAPELLOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BADMINTON CLUB CHAPELLOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BADMINTON CLUB CHAPELLOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BADMINTON CLUB CHAPELLOIS
Products information BADMINTON CLUB CHAPELLOIS

BTW identificatienummer (tax): BE03050048828
Ondernemingsnummer: 7700286865
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Clubs: Badminton.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BADMINTON CLUB CHAPELLOIS
(Get full report from official database of BE for BADMINTON CLUB CHAPELLOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BADMINTON CLUB CHAPELLOIS
Addition kinds of activities for BADMINTON CLUB CHAPELLOIS

20510211. Sponsartikelen, bakkerij: behalve bevroren | Sponge goods, bakery: except frozen
30690502. Zolen, laars of schoen: rubber, compositie of vezel | Soles, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
37130203. Drankwagenlichamen | Beverage truck bodies
38739907. Timers voor industrieel gebruik, alleen klokmechanisme | Timers for industrial use, clockwork mechanism only
50310304. Deuren, nec | Doors, nec
80490201. Fysiotherapeut | Physiotherapist

Werken bij BADMINTON CLUB CHAPELLOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BADMINTON CLUB CHAPELLOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BADMINTON CLUB CHAPELLOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BADMINTON CLUB CHAPELLOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Halfautomaat lasser (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een metaalbewerkend engineeringbedrijf gelegen te Genk, zijn wij op zoek naar ervaren halfautomaat lassers.

  • Operator 2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als productie-operator.

  • Gemotiveerde technieker 2-ploegen regio Ieper M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: Je staat in voor de nodige interne herstellingswerken of onderhoudswerken volgens de werkplanning. Je helpt technische verbeteringsprojecten opsporen, uitwerken en testen. Je zal de veiligheid van het machinepark in orde houden volgens de geldende normen. Klaarzetten van de productiemachines en uitvoeren van formaatwissels, opvolgen van productieproces. Je helpt meedenken op groepsniveau en streeft mee naar een verbeteringscultuur.

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • Dispatcher (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herent – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Join Activate Bruxelles pour te faire de l'argent pendant l'année scolaire! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Travailler chez Activate vous offre plus qu'un job standard : Nous vous préparons à la vie active dans une équipe de jeunes et d'une manière ludique! Nous représentons des organisations à but non-lucratif mais nous travaillons aussi en collaboration avec des marques commerciales bien connues. Le ralliement à nos projets se fait par des discussions ouvertes dans la rue et par le porte-à-porte. Nous sommes une équipe de recruteurs sympas et dynamiques, et nous recherchons toujours de nouveaux collègues de travail! Chaque jour, nous arpentons les rues de la région de Bruxelles pour convaincre le public au sujet des nos ONG's & nos organisations commerciales et trouver de nouveaux donateurs prêts à rejoindre nos bonnes causes. Etre recruteur, c'est avoir un super job qui permet d'apprendre beaucoup car nous sommes en contact avec toutes sortes de personnes. L’ambiance dans les équipes est bonne et agréable. Souvent, à la fin de la journée, vous boirez un verre au bureau avec tous vos collègues. Et chez nous, vous pouvez travailler autant que vous le souhaitez, mais nous comptons sur vous au minimum une fois par semaine.

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

  • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SMAAKMARKT

    Type: Flexijob

    Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van BADMINTON CLUB CHAPELLOIS in sociale netwerken
Look for responds of BADMINTON CLUB CHAPELLOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BADMINTON CLUB CHAPELLOIS. Laat een reactie achter voor BADMINTON CLUB CHAPELLOIS. BADMINTON CLUB CHAPELLOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BADMINTON CLUB CHAPELLOIS. Leave a respond for BADMINTON CLUB CHAPELLOIS. BADMINTON CLUB CHAPELLOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BADMINTON CLUB CHAPELLOIS op de google maps. Adres en contacten BADMINTON CLUB CHAPELLOIS
Location of BADMINTON CLUB CHAPELLOIS on the google maps. Address and contacts of BADMINTON CLUB CHAPELLOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come BADMINTON CLUB CHAPELLOIS BADMINTON CLUB CHAPELLOIS: BOZZEJENG | MAZY CHRISTIAN | Catry V | PIERRE DE MAN | de Ceuster Robert

Other related companies as BADMINTON CLUB CHAPELLOIS: BOZZEJENG | MAZY CHRISTIAN | Catry V | PIERRE DE MAN | de Ceuster Robert

BADMINTON CLUB CHAPELLOIS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BADMINTON CLUB CHAPELLOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03050048828. Het bedrijf BADMINTON CLUB CHAPELLOIS bevindt zich op het adres: RUE DE L' INDUSTRIE 4; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Badminton..
De hoofdactiviteit van BADMINTON CLUB CHAPELLOIS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BADMINTON CLUB CHAPELLOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BADMINTON CLUB CHAPELLOIS, openstaande posities, locatie van BADMINTON CLUB CHAPELLOIS op de kaart.

BADMINTON CLUB CHAPELLOIS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BADMINTON CLUB CHAPELLOIS, company assigned to the tax number BE03050048828. The company BADMINTON CLUB CHAPELLOIS is located at the address: RUE DE L' INDUSTRIE 4; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Badminton..
The main activity of BADMINTON CLUB CHAPELLOIS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BADMINTON CLUB CHAPELLOIS is not available. You also can look at reviews of BADMINTON CLUB CHAPELLOIS, open positions, location of BADMINTON CLUB CHAPELLOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BADMINTON CLUB CHAPELLOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BADMINTON CLUB CHAPELLOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BADMINTON CLUB CHAPELLOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BADMINTON CLUB CHAPELLOIS, employees, financial statistics.