B.S.C. GENT KNIGHTS

Contactgegevens B.S.C. GENT KNIGHTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.S.C. GENT KNIGHTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.S.C. GENT KNIGHTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OMMEGANGSTRAAT 122; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93568617 (+32-93568617) 93568617 (+32-93568617)

Fax (fax): +32 (2) 801-81-58 +32 (2) 801-81-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.S.C. GENT KNIGHTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.S.C. GENT KNIGHTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.S.C. GENT KNIGHTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.S.C. GENT KNIGHTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.S.C. GENT KNIGHTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.S.C. GENT KNIGHTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.S.C. GENT KNIGHTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.S.C. GENT KNIGHTS
Products information B.S.C. GENT KNIGHTS

BTW identificatienummer (tax): BE06632690429
Ondernemingsnummer: 9265838623
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types de Clubs: Base-Ball, Courses de L茅vriers.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.S.C. GENT KNIGHTS
(Get full report from official database of BE for B.S.C. GENT KNIGHTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.S.C. GENT KNIGHTS
Addition kinds of activities for B.S.C. GENT KNIGHTS

0213. Hogs | Hogs
5713. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
601999. Centrale reservebewaring, nec, nec | Central reserve depository, nec, nec
07429901. Dierziekenhuisdiensten, huisdieren en andere dierenspecialiteiten | Animal hospital services, pets and other animal specialties
20230205. Gecondenseerde Karnemelk | Condensed buttermilk
37310202. Landing van schepen, bouw en reparatie | Landing ships, building and repairing
37619901. Ballistische raketten, compleet | Ballistic missiles, complete
86319903. Vakbond | Labor union

Werken bij B.S.C. GENT KNIGHTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.S.C. GENT KNIGHTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.S.C. GENT KNIGHTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.S.C. GENT KNIGHTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • Bediener portaalkraan (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Laden en lossen van gewelven op vrachtwagens Je hebt contact met de vrachtwagenchauffeurs Je zal de vrachtbonnen controleren en toebehoren meegeven aan de chauffeurs Je bent bereid om polyvalent in te springen in de productiehal

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Ravels - Weelde (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van B.S.C. GENT KNIGHTS in sociale netwerken
Look for responds of B.S.C. GENT KNIGHTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.S.C. GENT KNIGHTS. Laat een reactie achter voor B.S.C. GENT KNIGHTS. B.S.C. GENT KNIGHTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.S.C. GENT KNIGHTS. Leave a respond for B.S.C. GENT KNIGHTS. B.S.C. GENT KNIGHTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.S.C. GENT KNIGHTS op de google maps. Adres en contacten B.S.C. GENT KNIGHTS
Location of B.S.C. GENT KNIGHTS on the google maps. Address and contacts of B.S.C. GENT KNIGHTS

Andere gerelateerde bedrijven als come B.S.C. GENT KNIGHTS B.S.C. GENT KNIGHTS: Lumen Pascal BVBA | KBC | EASY PHONE | COLL?GE KIDS | FR?D?RIC CORNET

Other related companies as B.S.C. GENT KNIGHTS: Lumen Pascal BVBA | KBC | EASY PHONE | COLL?GE KIDS | FR?D?RIC CORNET

B.S.C. GENT KNIGHTS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.S.C. GENT KNIGHTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06632690429. Het bedrijf B.S.C. GENT KNIGHTS bevindt zich op het adres: OMMEGANGSTRAAT 122; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 613,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Base-Ball, Courses de L茅vriers..
De hoofdactiviteit van B.S.C. GENT KNIGHTS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.S.C. GENT KNIGHTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.S.C. GENT KNIGHTS, openstaande posities, locatie van B.S.C. GENT KNIGHTS op de kaart.

B.S.C. GENT KNIGHTS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.S.C. GENT KNIGHTS, company assigned to the tax number BE06632690429. The company B.S.C. GENT KNIGHTS is located at the address: OMMEGANGSTRAAT 122; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 613,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Base-Ball, Courses de L茅vriers..
The main activity of B.S.C. GENT KNIGHTS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B.S.C. GENT KNIGHTS is not available. You also can look at reviews of B.S.C. GENT KNIGHTS, open positions, location of B.S.C. GENT KNIGHTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.S.C. GENT KNIGHTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.S.C. GENT KNIGHTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.S.C. GENT KNIGHTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.S.C. GENT KNIGHTS, employees, financial statistics.