CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON
Private companiesBusiness Services • CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON

Contactgegevens CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ECOLES 2; 7950; CHIEVRES, België

Telefoon (phone): 68658761 (+32-68658761) 68658761 (+32-68658761)

Fax (fax): +32 (3) 568-79-73 +32 (3) 568-79-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON
Products information CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON

BTW identificatienummer (tax): BE01253509521
Ondernemingsnummer: 7445129394
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 490,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Begrafeniswezen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON
(Get full report from official database of BE for CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON
Addition kinds of activities for CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON

7623. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
02140100. Geiten | Goats
28340301. Digitalis farmaceutische preparaten | Digitalis pharmaceutical preparations
30699923. Strapping, rubber | Strapping, rubber
32950209. Kaolien, gemalen of anderszins behandeld | Kaolin, ground or otherwise treated
36610200. Telegraaf en aanverwante apparaten | Telegraph and related apparatus
73599907. Verzenden container leasing | Shipping container leasing
73639906. Modelleringsdienst | Modeling service
80490500. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants

Werken bij CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON. Looking for open vacancies in other companies

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER G1 (M/V). 

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

    Regio: MARIEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever statistiek (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

  • Polyvalente Operator 3 ploegen - VAST CONTRACT - 18,5/uur ! (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO gaat momenteel op zoek naar een gemotiveerde operator 3ploegen voor een stabiel bedrijf te Zwevegem. Samen met het team sta je in voor correct bedienen van de machines. Dit houdt oa in het bevoorraden van de machine met materiaal, kwaliteitscontrole, ...

  • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

Zoek naar antwoorden van CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON. Laat een reactie achter voor CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON. CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON. Leave a respond for CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON. CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON op de google maps. Adres en contacten CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON
Location of CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON on the google maps. Address and contacts of CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON: BOULANGERIE PATISSERIE HOGGE | VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | BELGIQUE IMPRESSION | Abrisec SC | CHRISTINE GRANDCHAMPS

Other related companies as CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON: BOULANGERIE PATISSERIE HOGGE | VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | BELGIQUE IMPRESSION | Abrisec SC | CHRISTINE GRANDCHAMPS

CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01253509521. Het bedrijf CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON bevindt zich op het adres: RUE DES ECOLES 2; 7950; CHIEVRES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 490,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Begrafeniswezen. Producten gemaakt in CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON, openstaande posities, locatie van CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON op de kaart.

CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON, company assigned to the tax number BE01253509521. The company CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON is located at the address: RUE DES ECOLES 2; 7950; CHIEVRES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 490,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Begrafeniswezen. Products created in CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON were not found.
The main activity of CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON is not available. You also can look at reviews of CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON, open positions, location of CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE FUNةRAIRE JEAN-LOUIS PICRON, employees, financial statistics.