B.C. QUICK RUNKST

Contactgegevens B.C. QUICK RUNKST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.C. QUICK RUNKST: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.C. QUICK RUNKST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUNKSTERSTEENWEG 121; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11271174 (+32-11271174) 11271174 (+32-11271174)

Fax (fax): +32 (65) 439-60-19 +32 (65) 439-60-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.C. QUICK RUNKST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.C. QUICK RUNKST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.C. QUICK RUNKST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.C. QUICK RUNKST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.C. QUICK RUNKST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.C. QUICK RUNKST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.C. QUICK RUNKST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.C. QUICK RUNKST
Products information B.C. QUICK RUNKST

BTW identificatienummer (tax): BE08492126464
Ondernemingsnummer: 1740753173
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 310,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Clubs: Basket-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.C. QUICK RUNKST
(Get full report from official database of BE for B.C. QUICK RUNKST)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.C. QUICK RUNKST
Addition kinds of activities for B.C. QUICK RUNKST

508407. Instrumenten en controleapparatuur | Instruments and control equipment
519402. Rookloze tabak | Smokeless tobacco
16290403. Rock verwijderen | Rock removal
26790602. Telegraafband, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Telegraph tape, paper: made from purchased material
63519903. Aansprakelijkheidsverzekering | Liability insurance

Werken bij B.C. QUICK RUNKST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.C. QUICK RUNKST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.C. QUICK RUNKST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.C. QUICK RUNKST. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riksingen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Verkoopsmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Jobstudent: Voor een klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een gemotiveerde student voor op zondagvoormiddag. Je staat in voor de verkoop van voedingswaren in een slagerij.

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Sleutelbos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

  • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

    Type: Flexijob

    Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

Zoek naar antwoorden van B.C. QUICK RUNKST in sociale netwerken
Look for responds of B.C. QUICK RUNKST in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.C. QUICK RUNKST. Laat een reactie achter voor B.C. QUICK RUNKST. B.C. QUICK RUNKST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.C. QUICK RUNKST. Leave a respond for B.C. QUICK RUNKST. B.C. QUICK RUNKST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.C. QUICK RUNKST op de google maps. Adres en contacten B.C. QUICK RUNKST
Location of B.C. QUICK RUNKST on the google maps. Address and contacts of B.C. QUICK RUNKST

Andere gerelateerde bedrijven als come B.C. QUICK RUNKST B.C. QUICK RUNKST: M. LASCAR | TECLION | TELL IMPAC | LIFE CONSULTING | Videodroom

Other related companies as B.C. QUICK RUNKST: M. LASCAR | TECLION | TELL IMPAC | LIFE CONSULTING | Videodroom

B.C. QUICK RUNKST is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.C. QUICK RUNKST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08492126464. Het bedrijf B.C. QUICK RUNKST bevindt zich op het adres: RUNKSTERSTEENWEG 121; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 310,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Basket-Ball..
De hoofdactiviteit van B.C. QUICK RUNKST is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.C. QUICK RUNKST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.C. QUICK RUNKST, openstaande posities, locatie van B.C. QUICK RUNKST op de kaart.

B.C. QUICK RUNKST is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.C. QUICK RUNKST, company assigned to the tax number BE08492126464. The company B.C. QUICK RUNKST is located at the address: RUNKSTERSTEENWEG 121; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 310,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Basket-Ball..
The main activity of B.C. QUICK RUNKST is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B.C. QUICK RUNKST is not available. You also can look at reviews of B.C. QUICK RUNKST, open positions, location of B.C. QUICK RUNKST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.C. QUICK RUNKST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.C. QUICK RUNKST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.C. QUICK RUNKST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.C. QUICK RUNKST, employees, financial statistics.