B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP

Contactgegevens B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OLIEMOLENSTRAAT 28; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50350736 (+32-50350736) 50350736 (+32-50350736)

Fax (fax): +32 (4) 216-74-23 +32 (4) 216-74-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP
Products information B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP

BTW identificatienummer (tax): BE07175689697
Ondernemingsnummer: 6944702148
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Clubs: Billard.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP
(Get full report from official database of BE for B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP
Addition kinds of activities for B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP

20119903. Gedroogde vlees, van vlees geslacht ter plaatse | Dried meats, from meat slaughtered on site
23960304. Hoedjes en afwerkingen, mannen | Hat linings and trimmings, men's
28239903. Cuprammoniumvezels | Cuprammonium fibers
72130201. Schort levering | Apron supply
79991127. Fysieke fitness instructie | Physical fitness instruction

Werken bij B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP. Looking for open vacancies in other companies

  • MACHINEBEDIENER LIJMPERS - MONTAGE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient ens telt de lijmpers in. Je monteert en assembleert de stoelen, tafels en zetels.

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • Metsers/bekisters (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Restaureren en renoveren met zin voor perfectie Perfectie staat centraal als metser want u werkt voor een gespecialiseerde firma in restauraties met meer dan 35jaar ervaring. Particulieren, projectleiders en overheden doen beroep op jullie metselwerken, dakwerken, pleisterwerken, vloeren, faïence en schilderwerken.

  • Charcuterie medewerker (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkzaamheden bestaan uit: Snijden van charcuterie Bediening van de klanten Aanvullen van de vleestoog

  • Helper stellingbouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helper stellingbouw ben je verantwoordelijk voor het volgende: Je monteert en demonteert verschillende soorten stellingen podia en (zit)tribunes. Je werkt met systeemstellingen of met buizen en koppelingen. Je bent in staat om een correcte beoordeling uit te voeren van de ondergrond. Je verankert de stellingen op een correcte manier. Je controleert daarbij het materiaal. Als stellingbouwer kom je terecht in de industrie in de bouw of in de evenementensector. Je werkt telkens in teamverband. Aangezien stellingen vaak behoorlijke hoogtes kunnen aannemen heb je geen hoogtevrees. Uiteraard hou je hierbij strikt rekening met de veiligheidsvoorschriften.

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Halen zijn we op zoek naar gemotiveerde schoolverlaters Elektriciteit voor verschillende projecten: Als hulpelektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen, luchthaven en metro. Takenpakket verschillend van project:  Plaatsen van elektrische toestellen in het spoor, aansluiten van seinen, aansluitingen kasten aan het spoor Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Plaatsen van kabelgoten en racks, trekken van data- en voedingsbekabeling Fouten opsporen en correcties uitvoeren, toestellen in spoor monteren  

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Job étudiant (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

Zoek naar antwoorden van B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP in sociale netwerken
Look for responds of B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP. Laat een reactie achter voor B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP. B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP. Leave a respond for B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP. B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP op de google maps. Adres en contacten B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP
Location of B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP on the google maps. Address and contacts of B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP

Andere gerelateerde bedrijven als come B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP: RESTAURANT 'T STRAND | DF Concept SPRL | GARAGE UNIVERSAL SPRL | HOME MARKET | ACTION SHOP CORNELIS NV

Other related companies as B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP: RESTAURANT 'T STRAND | DF Concept SPRL | GARAGE UNIVERSAL SPRL | HOME MARKET | ACTION SHOP CORNELIS NV

B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07175689697. Het bedrijf B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP bevindt zich op het adres: OLIEMOLENSTRAAT 28; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Billard..
De hoofdactiviteit van B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP, openstaande posities, locatie van B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP op de kaart.

B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP, company assigned to the tax number BE07175689697. The company B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP is located at the address: OLIEMOLENSTRAAT 28; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 277,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Billard..
The main activity of B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP is not available. You also can look at reviews of B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP, open positions, location of B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.C. BILJ.GILDE OOSTKAMP, employees, financial statistics.