B.C. ANTWERP

Contactgegevens B.C. ANTWERP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.C. ANTWERP: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.C. ANTWERP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ITEGEMBAAN 330; 2590; BERLAAR, België

Telefoon (phone): 15243449 (+32-15243449) 15243449 (+32-15243449)

Fax (fax): +32 (51) 300-18-44 +32 (51) 300-18-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.C. ANTWERP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.C. ANTWERP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.C. ANTWERP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.C. ANTWERP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.C. ANTWERP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.C. ANTWERP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.C. ANTWERP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.C. ANTWERP
Products information B.C. ANTWERP

BTW identificatienummer (tax): BE05164367675
Ondernemingsnummer: 5668365478
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Clubs: Bowling.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.C. ANTWERP
(Get full report from official database of BE for B.C. ANTWERP)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.C. ANTWERP
Addition kinds of activities for B.C. ANTWERP

353301. Olie en gas boorinstallaties en apparatuur | Oil and gas drilling rigs and equipment
754200. wasstraten | Carwashes
22580102. Bedspreads, kant: gemaakt op kantmachines | Bedspreads, lace: made on lace machines
27890304. Pamfletten, bindend | Pamphlets, binding
51220200. Toiletartikelen | Toiletries

Werken bij B.C. ANTWERP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.C. ANTWERP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.C. ANTWERP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.C. ANTWERP. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • Huishoudelijke hulp (m/v) regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Brasschaat

  • FLEXI JOB KELNER regio Waregem m/v (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als kelner zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal instaan voor volgende taken: Frigo's aanvullen, afwas van keuken en zaal alsook meehelpen in de zaal achter de bar, uitdragen/afruimen van dranken en borden.

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PEETERS & GIOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

  • Freelance docent 'elektricien' (locatie: Aalst) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent "elektricien" Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur heb je ervaring met het opleiden of coachen van studenten. Vanuit jouw praktijkervaring leid je de nieuwe generatie op. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van B.C. ANTWERP in sociale netwerken
Look for responds of B.C. ANTWERP in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.C. ANTWERP. Laat een reactie achter voor B.C. ANTWERP. B.C. ANTWERP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.C. ANTWERP. Leave a respond for B.C. ANTWERP. B.C. ANTWERP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.C. ANTWERP op de google maps. Adres en contacten B.C. ANTWERP
Location of B.C. ANTWERP on the google maps. Address and contacts of B.C. ANTWERP

Andere gerelateerde bedrijven als come B.C. ANTWERP B.C. ANTWERP: KBC | Franck | Gijbels nv Glasindustrie | Van Sompel W | LAFARQUE CHRISTIAN

Other related companies as B.C. ANTWERP: KBC | Franck | Gijbels nv Glasindustrie | Van Sompel W | LAFARQUE CHRISTIAN

B.C. ANTWERP is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.C. ANTWERP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05164367675. Het bedrijf B.C. ANTWERP bevindt zich op het adres: ITEGEMBAAN 330; 2590; BERLAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Bowling..
De hoofdactiviteit van B.C. ANTWERP is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.C. ANTWERP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.C. ANTWERP, openstaande posities, locatie van B.C. ANTWERP op de kaart.

B.C. ANTWERP is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.C. ANTWERP, company assigned to the tax number BE05164367675. The company B.C. ANTWERP is located at the address: ITEGEMBAAN 330; 2590; BERLAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Bowling..
The main activity of B.C. ANTWERP is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B.C. ANTWERP is not available. You also can look at reviews of B.C. ANTWERP, open positions, location of B.C. ANTWERP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.C. ANTWERP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.C. ANTWERP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.C. ANTWERP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.C. ANTWERP, employees, financial statistics.