B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG
Private companiesCoal Mining • B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG

Contactgegevens B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROMELIASTRAAT 50; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92286082 (+32-92286082) 92286082 (+32-92286082)

Fax (fax): +32 (19) 292-23-83 +32 (19) 292-23-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG
Products information B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG

BTW identificatienummer (tax): BE02892669677
Ondernemingsnummer: 9875305175
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Clubs: Basket-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG
(Get full report from official database of BE for B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG
Addition kinds of activities for B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG

7514. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
811100. Legale diensten | Legal services
17420201. Akoestisch en plafondwerk | Acoustical and ceiling work
28990203. Hydrofluorzuurverbinding, voor het etsen of polijsten van glas | Hydrofluoric acid compound, for etching or polishing glass
35560211. Aardappelschilfers, elektrisch | Potato peelers, electric
38260502. Gaschromatografische instrumenten | Gas chromatographic instruments
39440201. Elektronische spelmachines, met uitzondering van munten | Electronic game machines, except coin-operated

Werken bij B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG. Looking for open vacancies in other companies

  • operator afvullijnen (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wijgmaal zijn we op zoek naar een operator voor de afvullijnen. Je staat in voor het instellen en opstarten van de afvullijnen, het aanvullen van verpakkingsmaterialen en de opvolging( technisch, kwantitatief en kwalitatief) Je werkt hierbij in drieploegensysteem.

  • Verkoop adviseur (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwelkomt de klanten. Je geeft advies zonder te dwingend over te komen. Je handelt je verkoop administratief correct af.

  • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Studentenjob

    Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Jobstudent administratie (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Tobania

    Type: Studentenjob

    Binnen Tobania te Strombeek-Bever, zijn we op zoek naar een jobstudent die onze afdelingen van Payroll en Fleet gedurende een paar dagen kan komen ondersteunen. Je zal hen ondersteunen bij het kopiëren en klasseren van contracten en andere documenten.

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Logopedist(e) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE VAN REETH-OPDEBEEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e) om ons team te vervolledigen. Onze praktijk bevindt zich in Edegem. Je wordt tewerkgesteld in de praktijk alsook op scholen in de omgeving. In het bezit zijn van een rijbewijs is bijgevolg een pluspunt. Je wordt begeleid op administratief vlak en werkt nauw samen met collega's. Je krijgt de mogelijkheid om binnen dit team professioneel te groeien.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • zelfstandig chauffeur B Lokeren (met ADR) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: RAF VERCAUTEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding zijn we op zoek naar een chauffeur op zelfstandige basis (met een geldig ADR attest cat 1) U rijdt in de hele Benelux, sporadisch naar andere Europese landen, kan eventueel omgewisseld worden 's Morgens vertrekken volgens planning gekregen de avond voordien

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG in sociale netwerken
Look for responds of B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG. Laat een reactie achter voor B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG. B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG. Leave a respond for B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG. B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG op de google maps. Adres en contacten B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG
Location of B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG on the google maps. Address and contacts of B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG: LANDBOUWKREDIET | De Meester J | Gerylco | World Soft | RAOUL DE RYCKE

Other related companies as B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG: LANDBOUWKREDIET | De Meester J | Gerylco | World Soft | RAOUL DE RYCKE

B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02892669677. Het bedrijf B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG bevindt zich op het adres: BROMELIASTRAAT 50; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 868,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Basket-Ball..
De hoofdactiviteit van B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG, openstaande posities, locatie van B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG op de kaart.

B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG, company assigned to the tax number BE02892669677. The company B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG is located at the address: BROMELIASTRAAT 50; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 868,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Basket-Ball..
The main activity of B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG is not available. You also can look at reviews of B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG, open positions, location of B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.B.C.FALCO ST.AMANDSBERG, employees, financial statistics.