AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.

Contactgegevens AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-KATHARINASTRAAT 53; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56360019 (+32-56360019) 56360019 (+32-56360019)

Fax (fax): +32 (81) 138-61-58 +32 (81) 138-61-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.
Products information AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.

BTW identificatienummer (tax): BE06618133544
Ondernemingsnummer: 5053405761
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Clubs: Automobiles.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.
(Get full report from official database of BE for AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.
Addition kinds of activities for AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.

411103. Luchthaven vervoer | Airport transportation
17110100. Boiler en oven aannemers | Boiler and furnace contractors
17710303. Parkeren bouw | Parking lot construction
20480207. Vleesmaaltijd en tankage, bereid als diervoeder | Meat meal and tankage, prepared as animal feed
36710205. Electron buizen, speciaal doel | Electron tubes, special purpose
45229900. Luchtvervoer, onbeschadigd, nec | Air transportation, nonscheduled, nec
59990402. telescopen | Telescopes
65539905. Eigendomsonderdelen en ontwikkelaars, alleen begraafplaatsen | Real property subdividers and developers, cemetery lots only

Werken bij AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker met poetsmachine m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het reinigen van de toonzaal aan de hand van een poetsmachine. Daarnaast sta je ook in voor het schoonmaken van het sanitair. Je wil een tijdelijke opdracht werken van 1 week

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • ORDERPICKER DOE-HET-ZELF-MATERIAAL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in doe-het-zelfmateriaal te Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gentbrugge 8u/week (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gentbrugge. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

  • Bijverdienste student - chauffeur rijbewijs B (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor Hello Fresh Kluisbergen zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B die maaltijdboxen met recepten/ingrediënten leveren aan huis. Ritten zijn van zaterdag tem woensdag. We zoeken zowel mensen die dit fulltime willen doen, als mensen die dit één of enkele dagen per week willen doen.

  • Student winkelmedewerkster (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Keerbergen zijn we op zoek naar een student om te werken in de Herfstvakantie. Je zal de winkel mee ondersteunen waar nodig is.

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot?vrijdag van 8u?tot?16u.

  • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

Zoek naar antwoorden van AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND. in sociale netwerken
Look for responds of AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND. in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.. Laat een reactie achter voor AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.. AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.. Leave a respond for AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.. AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND. op de google maps. Adres en contacten AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.
Location of AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND. on the google maps. Address and contacts of AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND. AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.: VANDERHISPAILLE | MARNIX DEMOOR | Weckhuysen P | AIME TIMMERMAN | GARAGE VIRL?E

Other related companies as AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND.: VANDERHISPAILLE | MARNIX DEMOOR | Weckhuysen P | AIME TIMMERMAN | GARAGE VIRL?E

AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06618133544. Het bedrijf AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND. bevindt zich op het adres: SINT-KATHARINASTRAAT 53; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Automobiles..
De hoofdactiviteit van AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND. is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND., openstaande posities, locatie van AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND. op de kaart.

AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND., company assigned to the tax number BE06618133544. The company AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND. is located at the address: SINT-KATHARINASTRAAT 53; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Automobiles..
The main activity of AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND. is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND. is not available. You also can look at reviews of AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND., open positions, location of AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOMOB.CL.MIDDEN VLAAND., employees, financial statistics.