AUTO MOTO RETRO CLUB

Contactgegevens AUTO MOTO RETRO CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO MOTO RETRO CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO MOTO RETRO CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L?EGLISE 44; 1495; VILLERS-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71852935 (+32-71852935) 71852935 (+32-71852935)

Fax (fax): +32 (19) 108-21-13 +32 (19) 108-21-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO MOTO RETRO CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO MOTO RETRO CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO MOTO RETRO CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO MOTO RETRO CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO MOTO RETRO CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO MOTO RETRO CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO MOTO RETRO CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO MOTO RETRO CLUB
Products information AUTO MOTO RETRO CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE05321197509
Ondernemingsnummer: 6390991210
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Clubs: Motos Anc锚tres, Voitures Anciennes.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO MOTO RETRO CLUB
(Get full report from official database of BE for AUTO MOTO RETRO CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO MOTO RETRO CLUB
Addition kinds of activities for AUTO MOTO RETRO CLUB

273200. Boeken afdrukken | Book printing
541101. supermarkten | Supermarkets
28139906. Neon | Neon
36399902. Warmwaterverwarmers, huishoudelijk | Hot water heaters, household
39449912. Verf sets, kinderen | Paint sets, children's
39619904. Sleutelhangers, behalve edelmetaal | Keychains, except precious metal
50510216. Staal | Steel
51310108. Jute stukgoed | Jute piece goods

Werken bij AUTO MOTO RETRO CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO MOTO RETRO CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO MOTO RETRO CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO MOTO RETRO CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Energieleveringen Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor de inning van de facturatie elektriciteit en aardgas, maar ook van facturatie diensten. Je maakt afspraken met klanten hierover: uitstel van betaling / opstellen betaalovereenkomsten. Je waakt erover dat bij klanten waar een budgetmeter moet komen, er ook effectief een komt. Je legt orders aan voor Netuitbating, plant deze in en volgt deze op. Je maakt activatie- en deactivatiekaarten aan om de budgetmeter te activeren of te deactiveren en voert acties uit in Talexus. Je verzorgt de BackOffice Inning.

  • Chauffeur C/CE regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een uitdaging als chauffeur C/CE? Job als chauffeur regio Houthalen met uren 's morgens Fysiek werk schrikt jou niet af? Ja!? Dan heb ik de job voor jou als chauffeur C/CE bij Renewi in Houthalen om rolcontainers op te halen. Hierbij ga je langs bij particulieren en bedrijven in de regio. Renewi is marktleider in de Benelux op het gebied van recycling en afvalmanagement. De firma is ook actief in het buitenland. Als chauffeur kan je dus een mooie wending geven aan je carrière bij deze onderneming.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • Vloerder (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereiden van de werkplek, mortels maken,... - plaatsen van plinten, vloeren,.. - plaatsen van gevelbekleding

  • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

  • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp Zoersel 8u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Voor dit gezin ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • Tuinarbeider (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

Zoek naar antwoorden van AUTO MOTO RETRO CLUB in sociale netwerken
Look for responds of AUTO MOTO RETRO CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO MOTO RETRO CLUB. Laat een reactie achter voor AUTO MOTO RETRO CLUB. AUTO MOTO RETRO CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO MOTO RETRO CLUB. Leave a respond for AUTO MOTO RETRO CLUB. AUTO MOTO RETRO CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO MOTO RETRO CLUB op de google maps. Adres en contacten AUTO MOTO RETRO CLUB
Location of AUTO MOTO RETRO CLUB on the google maps. Address and contacts of AUTO MOTO RETRO CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO MOTO RETRO CLUB AUTO MOTO RETRO CLUB: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | ANNE VOSSAERT | Wolters Ronnie | DOGGY PALACE CLAUDIA | RUSTHUIS DE BEIAARD

Other related companies as AUTO MOTO RETRO CLUB: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | ANNE VOSSAERT | Wolters Ronnie | DOGGY PALACE CLAUDIA | RUSTHUIS DE BEIAARD

AUTO MOTO RETRO CLUB is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO MOTO RETRO CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05321197509. Het bedrijf AUTO MOTO RETRO CLUB bevindt zich op het adres: RUE DE L?EGLISE 44; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Motos Anc锚tres, Voitures Anciennes..
De hoofdactiviteit van AUTO MOTO RETRO CLUB is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO MOTO RETRO CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO MOTO RETRO CLUB, openstaande posities, locatie van AUTO MOTO RETRO CLUB op de kaart.

AUTO MOTO RETRO CLUB is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO MOTO RETRO CLUB, company assigned to the tax number BE05321197509. The company AUTO MOTO RETRO CLUB is located at the address: RUE DE L?EGLISE 44; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Motos Anc锚tres, Voitures Anciennes..
The main activity of AUTO MOTO RETRO CLUB is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO MOTO RETRO CLUB is not available. You also can look at reviews of AUTO MOTO RETRO CLUB, open positions, location of AUTO MOTO RETRO CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO MOTO RETRO CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO MOTO RETRO CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO MOTO RETRO CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO MOTO RETRO CLUB, employees, financial statistics.