BEGRAFENISSEN MATHIJS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BEGRAFENISSEN MATHIJS
Private companiesMetal Mining • BEGRAFENISSEN MATHIJS

Contactgegevens BEGRAFENISSEN MATHIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEGRAFENISSEN MATHIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEGRAFENISSEN MATHIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTERSTEENWEG 13; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11683438 (+32-11683438) 11683438 (+32-11683438)

Fax (fax): +32 (53) 396-91-65 +32 (53) 396-91-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEGRAFENISSEN MATHIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEGRAFENISSEN MATHIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEGRAFENISSEN MATHIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEGRAFENISSEN MATHIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEGRAFENISSEN MATHIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEGRAFENISSEN MATHIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEGRAFENISSEN MATHIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEGRAFENISSEN MATHIJS
Products information BEGRAFENISSEN MATHIJS

BTW identificatienummer (tax): BE08249603271
Ondernemingsnummer: 3050598144
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in BEGRAFENISSEN MATHIJS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Begrafeniswezen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEGRAFENISSEN MATHIJS
(Get full report from official database of BE for BEGRAFENISSEN MATHIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEGRAFENISSEN MATHIJS
Addition kinds of activities for BEGRAFENISSEN MATHIJS

26219905. Behangpapier (hangpapier) | Wallpaper (hanging paper)
28910100. Sealants | Sealants
34460201. Gratings, open stalen vloeren | Gratings, open steel flooring
38250212. Impedantie meetapparatuur | Impedance measuring equipment
48320107. Jazz | Jazz
50850704. vlechten | Twine
79480101. Motorrijden | Motorcycle racing

Werken bij BEGRAFENISSEN MATHIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEGRAFENISSEN MATHIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEGRAFENISSEN MATHIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEGRAFENISSEN MATHIJS. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • Magazijnier met rijbewijs C (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterke waarde in de regio, zijn wij opzoek naar een Magazijnier met rijbewijs C voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je vervoert, per vrachtwagen, kunststofonderdelen van het bedrijf naar het magazijn, of omgekeerd, langs de openbare weg. Je zorgt voor het transport van die onderdelen in het bedrijf en je helpt in het magazijn van de afdeling kunststoffen.

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • CHAUFFEURS CE nationaal (Genk)- M/V (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Let's Work Industry Lummen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work Industry van Lummen zoekt gemotiveerde Chauffeur CE Je staat in voor het leveren en ophalen van voeding. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en om afwisselend op zaterdag te werken Je bent collegiaal en je hebt aandacht voor veiligheid Je gaat verantwoordelijk om met materiaal en procedures

  • Automechanieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

  • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

  • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

Zoek naar antwoorden van BEGRAFENISSEN MATHIJS in sociale netwerken
Look for responds of BEGRAFENISSEN MATHIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEGRAFENISSEN MATHIJS. Laat een reactie achter voor BEGRAFENISSEN MATHIJS. BEGRAFENISSEN MATHIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEGRAFENISSEN MATHIJS. Leave a respond for BEGRAFENISSEN MATHIJS. BEGRAFENISSEN MATHIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEGRAFENISSEN MATHIJS op de google maps. Adres en contacten BEGRAFENISSEN MATHIJS
Location of BEGRAFENISSEN MATHIJS on the google maps. Address and contacts of BEGRAFENISSEN MATHIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come BEGRAFENISSEN MATHIJS BEGRAFENISSEN MATHIJS: VAN MOER SANTERRE & CIE | ALAIN DEBAILLEUL | GARAGE JUNIUS F. | VANDERMOERE TUINPLANNING | AVEZA CONSTRUCT

Other related companies as BEGRAFENISSEN MATHIJS: VAN MOER SANTERRE & CIE | ALAIN DEBAILLEUL | GARAGE JUNIUS F. | VANDERMOERE TUINPLANNING | AVEZA CONSTRUCT

BEGRAFENISSEN MATHIJS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEGRAFENISSEN MATHIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08249603271. Het bedrijf BEGRAFENISSEN MATHIJS bevindt zich op het adres: DIESTERSTEENWEG 13; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Begrafeniswezen. Producten gemaakt in BEGRAFENISSEN MATHIJS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEGRAFENISSEN MATHIJS is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEGRAFENISSEN MATHIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEGRAFENISSEN MATHIJS, openstaande posities, locatie van BEGRAFENISSEN MATHIJS op de kaart.

BEGRAFENISSEN MATHIJS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEGRAFENISSEN MATHIJS, company assigned to the tax number BE08249603271. The company BEGRAFENISSEN MATHIJS is located at the address: DIESTERSTEENWEG 13; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Begrafeniswezen. Products created in BEGRAFENISSEN MATHIJS were not found.
The main activity of BEGRAFENISSEN MATHIJS is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEGRAFENISSEN MATHIJS is not available. You also can look at reviews of BEGRAFENISSEN MATHIJS, open positions, location of BEGRAFENISSEN MATHIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEGRAFENISSEN MATHIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEGRAFENISSEN MATHIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEGRAFENISSEN MATHIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEGRAFENISSEN MATHIJS, employees, financial statistics.