ARDENNES MOUNTAIN BIKE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • ARDENNES MOUNTAIN BIKE
Private companiesMiscellaneous Retail • ARDENNES MOUNTAIN BIKE

Contactgegevens ARDENNES MOUNTAIN BIKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARDENNES MOUNTAIN BIKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARDENNES MOUNTAIN BIKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SIMON LOBET 97; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87220837 (+32-87220837) 87220837 (+32-87220837)

Fax (fax): +32 (13) 601-31-74 +32 (13) 601-31-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARDENNES MOUNTAIN BIKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARDENNES MOUNTAIN BIKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARDENNES MOUNTAIN BIKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARDENNES MOUNTAIN BIKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARDENNES MOUNTAIN BIKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARDENNES MOUNTAIN BIKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARDENNES MOUNTAIN BIKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARDENNES MOUNTAIN BIKE
Products information ARDENNES MOUNTAIN BIKE

BTW identificatienummer (tax): BE06685699462
Ondernemingsnummer: 8643188476
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 286,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARDENNES MOUNTAIN BIKE
(Get full report from official database of BE for ARDENNES MOUNTAIN BIKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARDENNES MOUNTAIN BIKE
Addition kinds of activities for ARDENNES MOUNTAIN BIKE

027999. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
556100. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
953200. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
33210100. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
50230501. Verfraaien benodigdheden | Decorating supplies
54410000. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
58120304. Coffeeshop | Coffee shop
58130201. Cabaret | Cabaret

Werken bij ARDENNES MOUNTAIN BIKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARDENNES MOUNTAIN BIKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARDENNES MOUNTAIN BIKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARDENNES MOUNTAIN BIKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Servicemonteur poorten/ zonnewering (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Infinity Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zijn we op zoek naar een servicemonteur van poorten zonnewering. Je staat in voor het onderhoud en herstellen van de installaties. Je hebt zowel ervaring in techniek en elektriciteit. Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je staat de klant te woord. Je hebt geen hoogtevrees.

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Sorteerder Bpost (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zendingen op de juiste locatie in het magazijn plaatsen Handmatig uitsorteren van de zendingen Plaatsen en afnemen van enveloppen en pakjes op de sorter Stabiel opbouwen van pallets/vullen van boxen Eenvoudige herstellingen uitvoeren aan beschadigde verpakkingen Correct scannen van zendingen Voorsorteren, voorscannen en voorladen van voertuigen Schoonmaken en opruimen van je zone Onderhoud van je eigen werkplek

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Supervisor assemblage (automotive) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een supervisor assemblage. Jobomschrijving Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten op de lijn en bijsturen: zorgen dat operatoren over alle nodige materiaal beschikken, operatoren opleiden en informeren over wijzigingen die impact hebben op hun werk, design-to-assemble issues identificeren en communiceren Begeleiden en ondersteunen van de operatoren: feedback geven, sturen, evalueren en continu bijstand verlenen bij de uitvoering van de job Bewaken van kwaliteit en rendement, operatoren dit bewustzijn bijbrengen, grondige tussen- en eindcontroles doen op alle wagens, gepast ingrijpen bij kwaliteitsproblemen, “Reworks” naast de lijn inplannen en organiseren Administratie: aanvullen van het bouwboek en o pmaken en updaten van instructiefiches Mee helpen uitwerken, implementeren en opvolgen van projecten. U heeft hierbij permanent oog voor verbeteringsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij procesveranderingen

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Freelance docent Bamboemassage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Kinderpsycholoog (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van ARDENNES MOUNTAIN BIKE in sociale netwerken
Look for responds of ARDENNES MOUNTAIN BIKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARDENNES MOUNTAIN BIKE. Laat een reactie achter voor ARDENNES MOUNTAIN BIKE. ARDENNES MOUNTAIN BIKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARDENNES MOUNTAIN BIKE. Leave a respond for ARDENNES MOUNTAIN BIKE. ARDENNES MOUNTAIN BIKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARDENNES MOUNTAIN BIKE op de google maps. Adres en contacten ARDENNES MOUNTAIN BIKE
Location of ARDENNES MOUNTAIN BIKE on the google maps. Address and contacts of ARDENNES MOUNTAIN BIKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ARDENNES MOUNTAIN BIKE ARDENNES MOUNTAIN BIKE: Almotima Advies BVBA | AQUA SPORTS | GARITTE MICHEL & BERNARD | MARIE RIDREMONT | COIFFURE IRENE

Other related companies as ARDENNES MOUNTAIN BIKE: Almotima Advies BVBA | AQUA SPORTS | GARITTE MICHEL & BERNARD | MARIE RIDREMONT | COIFFURE IRENE

ARDENNES MOUNTAIN BIKE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARDENNES MOUNTAIN BIKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06685699462. Het bedrijf ARDENNES MOUNTAIN BIKE bevindt zich op het adres: RUE SIMON LOBET 97; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 286,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van ARDENNES MOUNTAIN BIKE is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARDENNES MOUNTAIN BIKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARDENNES MOUNTAIN BIKE, openstaande posities, locatie van ARDENNES MOUNTAIN BIKE op de kaart.

ARDENNES MOUNTAIN BIKE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARDENNES MOUNTAIN BIKE, company assigned to the tax number BE06685699462. The company ARDENNES MOUNTAIN BIKE is located at the address: RUE SIMON LOBET 97; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 286,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of ARDENNES MOUNTAIN BIKE is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ARDENNES MOUNTAIN BIKE is not available. You also can look at reviews of ARDENNES MOUNTAIN BIKE, open positions, location of ARDENNES MOUNTAIN BIKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARDENNES MOUNTAIN BIKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARDENNES MOUNTAIN BIKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARDENNES MOUNTAIN BIKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARDENNES MOUNTAIN BIKE, employees, financial statistics.