ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON

Contactgegevens ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): L MASTPLEIN 28; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32880346 32880346

Fax (fax): +32 (53) 493-30-54 +32 (53) 493-30-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON
Products information ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON

BTW identificatienummer (tax): BE04654876708
Ondernemingsnummer: 2233215332
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Triathlon.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON
(Get full report from official database of BE for ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON
Addition kinds of activities for ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON

352401. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
01759907. Persimmon boomgaard | Persimmon orchard
16290103. Dam constructie | Dam construction
39440704. Sulkies, baby (voertuig) | Sulkies, baby (vehicle)
54990102. Gezond voedsel | Health foods
59990601. Audiovisuele apparatuur en benodigdheden | Audio-visual equipment and supplies
95320403. Stedelijke en gemeenschap ontwikkeling, provincie overheid | Urban and community development, county government

Werken bij ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Garagist (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen te Anzegem is op zoek naar een ervaren en enthousiaste garagist.

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • Machine operator (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het bedienen van de pers - kwaliteitscontrole uitvoeren - kleine storingen verhelpen - orde en netheid op de werkplek bewaren

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

  • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

  • Student FItness-onthaal (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BOOM - FIT

    Type: Studentenjob

    Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON. Laat een reactie achter voor ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON. ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON. Leave a respond for ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON. ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON op de google maps. Adres en contacten ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON
Location of ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON on the google maps. Address and contacts of ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON: ROLAND BROIDIOI | T.C. DEN BOS | PWA MERELBEKE | SAUCAS DISPLAY | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Other related companies as ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON: ROLAND BROIDIOI | T.C. DEN BOS | PWA MERELBEKE | SAUCAS DISPLAY | VRIJE KLEUTERSCHOOL

ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04654876708. Het bedrijf ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON bevindt zich op het adres: L MASTPLEIN 28; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 230,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Triathlon..
De hoofdactiviteit van ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON, openstaande posities, locatie van ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON op de kaart.

ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON, company assigned to the tax number BE04654876708. The company ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON is located at the address: L MASTPLEIN 28; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 230,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Triathlon..
The main activity of ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON is not available. You also can look at reviews of ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON, open positions, location of ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERPSE TRIATLON EN DUATLON, employees, financial statistics.