ANTWERP MOTOR UNION

Contactgegevens ANTWERP MOTOR UNION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERP MOTOR UNION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERP MOTOR UNION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OSSENBLOKSTRAAT 30; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36469147 (+32-36469147) 36469147 (+32-36469147)

Fax (fax): +32 (81) 264-80-86 +32 (81) 264-80-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERP MOTOR UNION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERP MOTOR UNION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERP MOTOR UNION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERP MOTOR UNION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERP MOTOR UNION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERP MOTOR UNION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERP MOTOR UNION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERP MOTOR UNION
Products information ANTWERP MOTOR UNION

BTW identificatienummer (tax): BE03739440917
Ondernemingsnummer: 7157012939
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types de Clubs: Automobiles.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERP MOTOR UNION
(Get full report from official database of BE for ANTWERP MOTOR UNION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERP MOTOR UNION
Addition kinds of activities for ANTWERP MOTOR UNION

249906. Heersers en stokjes, hout | Rulers and yardsticks, wood
703200. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
965101. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency
28210303. Nitrocellulose kunststoffen, pyroxyline | Nitrocellulose plastics, pyroxylin
35599939. Elektronische componenten maken machines | Electronic component making machinery
50120304. Pop-up campers | Pop-up campers
50840102. Brouwerij producten productie machines, commercieel | Brewery products manufacturing machinery, commercial
61410000. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions

Werken bij ANTWERP MOTOR UNION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERP MOTOR UNION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERP MOTOR UNION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERP MOTOR UNION. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Service- en onderhoudstechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzekerd de service, onderhoud en herstellingen van de windturbines Je staat in voor de controle van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische herstellingen uit Je schrijft een gedetailleerd verslag

  • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

  • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MACHELEN - DIEGEM– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van ANTWERP MOTOR UNION in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERP MOTOR UNION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERP MOTOR UNION. Laat een reactie achter voor ANTWERP MOTOR UNION. ANTWERP MOTOR UNION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERP MOTOR UNION. Leave a respond for ANTWERP MOTOR UNION. ANTWERP MOTOR UNION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERP MOTOR UNION op de google maps. Adres en contacten ANTWERP MOTOR UNION
Location of ANTWERP MOTOR UNION on the google maps. Address and contacts of ANTWERP MOTOR UNION

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERP MOTOR UNION ANTWERP MOTOR UNION: P.C. LE DOMAINE | Gaspard J Menuiserie SPRL | JULIEN DE WILDE | MARTENS J. & G. | Coeur à Coeur Chiens d'Aide

Other related companies as ANTWERP MOTOR UNION: P.C. LE DOMAINE | Gaspard J Menuiserie SPRL | JULIEN DE WILDE | MARTENS J. & G. | Coeur à Coeur Chiens d'Aide

ANTWERP MOTOR UNION is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERP MOTOR UNION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03739440917. Het bedrijf ANTWERP MOTOR UNION bevindt zich op het adres: OSSENBLOKSTRAAT 30; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 478,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Automobiles..
De hoofdactiviteit van ANTWERP MOTOR UNION is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERP MOTOR UNION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERP MOTOR UNION, openstaande posities, locatie van ANTWERP MOTOR UNION op de kaart.

ANTWERP MOTOR UNION is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTWERP MOTOR UNION, company assigned to the tax number BE03739440917. The company ANTWERP MOTOR UNION is located at the address: OSSENBLOKSTRAAT 30; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 478,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Automobiles..
The main activity of ANTWERP MOTOR UNION is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERP MOTOR UNION is not available. You also can look at reviews of ANTWERP MOTOR UNION, open positions, location of ANTWERP MOTOR UNION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERP MOTOR UNION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERP MOTOR UNION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERP MOTOR UNION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERP MOTOR UNION, employees, financial statistics.