P.C. LE DOMAINE

Contactgegevens P.C. LE DOMAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.C. LE DOMAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.C. LE DOMAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAARSCHALK JOFFRELAAN 64B6; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23456412 (+32-23456412) 23456412 (+32-23456412)

Fax (fax): +32 (13) 652-53-72 +32 (13) 652-53-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.C. LE DOMAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.C. LE DOMAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.C. LE DOMAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.C. LE DOMAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.C. LE DOMAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.C. LE DOMAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.C. LE DOMAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.C. LE DOMAINE
Products information P.C. LE DOMAINE

BTW identificatienummer (tax): BE07032043457
Ondernemingsnummer: 8678619384
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 128,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in P.C. LE DOMAINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.C. LE DOMAINE
(Get full report from official database of BE for P.C. LE DOMAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.C. LE DOMAINE
Addition kinds of activities for P.C. LE DOMAINE

5144. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
22110804. kaasdoek | Cheesecloth
22410200. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
22820206. Rayon garen, gemaakt van aangekocht filament: gooien, draaien | Rayon yarn, made from purchased filament: throwing, twisting
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
36340400. Huishoudelijke artikelen, exclusief kookgerei en keukengerei | Housewares, excluding cooking appliances and utensils
38129902. Afstands meetapparatuur | Distance measuring equipment
39990705. Vruchten, kunstmatig en bewaard gebleven | Fruits, artificial and preserved
73369901. Commerciële kunst en illustratie | Commercial art and illustration

Werken bij P.C. LE DOMAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.C. LE DOMAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.C. LE DOMAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.C. LE DOMAINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

  • PRODUCTIEMEDEWERKER CHEMIE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar een polyvalent production worker. Als Polyvalent Production worker ben je inzetbaar voor het uitvoeren van volgende taken: Voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - Automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen van heftruck volgens noodzaak (niet vereist, maar gewenst) - afwerken reacties en compounds (bv. zeven, pompen, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken afvulorders (vb. afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (vb. spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. - stockeren van afgewerkte producten - eenvoudige technische werken uitvoeren - fitten van flexibags Onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - Werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties

  • Operator voeding op oproepbasis | Kaulille | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zoeken we operator in de voedingssector. Je zal instaan voor het draaiende houden van jouw lijn.

  • ERVAREN PLOEGBAAS VOOR FUNDERINGSWERKEN IN DE WONINGBOUW (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor de funderingsaanleg in de woningbouw: de organisatie van de bouwwerf, de planning van de werken, het aanleggen van rioleringen, het graven van sleuven, het gieten van platen, de wapening en de bekisting; Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementering op; Je stuurt en begeleidt je collega's

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gijzegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van P.C. LE DOMAINE in sociale netwerken
Look for responds of P.C. LE DOMAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.C. LE DOMAINE. Laat een reactie achter voor P.C. LE DOMAINE. P.C. LE DOMAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.C. LE DOMAINE. Leave a respond for P.C. LE DOMAINE. P.C. LE DOMAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.C. LE DOMAINE op de google maps. Adres en contacten P.C. LE DOMAINE
Location of P.C. LE DOMAINE on the google maps. Address and contacts of P.C. LE DOMAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come P.C. LE DOMAINE P.C. LE DOMAINE: ROMETA NV | PHILING | DRUGSTORE WELLINGTON | JOHAN BEUN | Atelier de l'Agneau ASBL

Other related companies as P.C. LE DOMAINE: ROMETA NV | PHILING | DRUGSTORE WELLINGTON | JOHAN BEUN | Atelier de l'Agneau ASBL

P.C. LE DOMAINE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P.C. LE DOMAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07032043457. Het bedrijf P.C. LE DOMAINE bevindt zich op het adres: MAARSCHALK JOFFRELAAN 64B6; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 128,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in P.C. LE DOMAINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P.C. LE DOMAINE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.C. LE DOMAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.C. LE DOMAINE, openstaande posities, locatie van P.C. LE DOMAINE op de kaart.

P.C. LE DOMAINE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is P.C. LE DOMAINE, company assigned to the tax number BE07032043457. The company P.C. LE DOMAINE is located at the address: MAARSCHALK JOFFRELAAN 64B6; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 128,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in P.C. LE DOMAINE were not found.
The main activity of P.C. LE DOMAINE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of P.C. LE DOMAINE is not available. You also can look at reviews of P.C. LE DOMAINE, open positions, location of P.C. LE DOMAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.C. LE DOMAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.C. LE DOMAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.C. LE DOMAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.C. LE DOMAINE, employees, financial statistics.