ADEPS DU BLANC GRAVIER

Contactgegevens ADEPS DU BLANC GRAVIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADEPS DU BLANC GRAVIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADEPS DU BLANC GRAVIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOMAINE UNIVERSITAIRE 0; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 43663950 (+32-43663950) 43663950 (+32-43663950)

Fax (fax): +32 (57) 111-71-20 +32 (57) 111-71-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADEPS DU BLANC GRAVIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADEPS DU BLANC GRAVIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADEPS DU BLANC GRAVIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADEPS DU BLANC GRAVIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADEPS DU BLANC GRAVIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADEPS DU BLANC GRAVIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADEPS DU BLANC GRAVIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADEPS DU BLANC GRAVIER
Products information ADEPS DU BLANC GRAVIER

BTW identificatienummer (tax): BE05902099609
Ondernemingsnummer: 2132415771
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 133,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations d'ULM.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADEPS DU BLANC GRAVIER
(Get full report from official database of BE for ADEPS DU BLANC GRAVIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADEPS DU BLANC GRAVIER
Addition kinds of activities for ADEPS DU BLANC GRAVIER

2895. Carbon zwart | Carbon black
16290202. Spoorweg- en spoorwegbanenbouw | Railroad and railway roadbed construction
22530304. Jogging en opwarming pakken, breien | Jogging and warm-up suits, knit
28359903. Cytologie en histologie diagnostische middelen | Cytology and histology diagnostic agents
31729902. Compacts, stevig leer | Compacts, solid leather
39650304. Bevestigingen, glij ritsen | Fasteners, slide zippers
50940304. Horloges en onderdelen | Watches and parts
96210301. Kustwacht, regeling en beheer van het vervoer | Coast guard, regulation and administration of transportation

Werken bij ADEPS DU BLANC GRAVIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADEPS DU BLANC GRAVIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADEPS DU BLANC GRAVIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADEPS DU BLANC GRAVIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanical Operator Janssen Pharmaceutica (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Mechanical Operator ben je verantwoordelijk voor het mechanisch omstellen, instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen. Je bent ook inzetbaar voor het kwalitatief, tijdig en efficiënt uitvoeren van instructies aangaande primaire en secundaire verpakkingsactiviteiten van klinische studiemedicatie. Het mechanisch omstellen van primaire en secundaire verpakkingslijnen gebeurt volgens SOP en GMP richtlijnen. -Instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen -Reinigen van de machines en onderdelen -Documenteren van activiteiten en controles -Primair verpakken van klinische studiemedicatie

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • Calculator M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • Poetshulp Beerse (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: CLEAN STAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

  • Poetshulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: THEO BOONS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het opsporen van storingen aan verwarmingsketels. Je lost de problemen op en stelt de ketel terug in werking. Daarnaast doe je ook het onderhoud van de verwarmingsketels.

  • Afwasser (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DE FARMASIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een afwasser voor vrijdag- en zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van ADEPS DU BLANC GRAVIER in sociale netwerken
Look for responds of ADEPS DU BLANC GRAVIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADEPS DU BLANC GRAVIER. Laat een reactie achter voor ADEPS DU BLANC GRAVIER. ADEPS DU BLANC GRAVIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADEPS DU BLANC GRAVIER. Leave a respond for ADEPS DU BLANC GRAVIER. ADEPS DU BLANC GRAVIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADEPS DU BLANC GRAVIER op de google maps. Adres en contacten ADEPS DU BLANC GRAVIER
Location of ADEPS DU BLANC GRAVIER on the google maps. Address and contacts of ADEPS DU BLANC GRAVIER

Andere gerelateerde bedrijven als come ADEPS DU BLANC GRAVIER ADEPS DU BLANC GRAVIER: Ambiance Ballons | C. CENTONZE | POLYCAD | Philandi CV | Meerschaut W

Other related companies as ADEPS DU BLANC GRAVIER: Ambiance Ballons | C. CENTONZE | POLYCAD | Philandi CV | Meerschaut W

ADEPS DU BLANC GRAVIER is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADEPS DU BLANC GRAVIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05902099609. Het bedrijf ADEPS DU BLANC GRAVIER bevindt zich op het adres: DOMAINE UNIVERSITAIRE 0; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 133,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations d'ULM..
De hoofdactiviteit van ADEPS DU BLANC GRAVIER is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADEPS DU BLANC GRAVIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADEPS DU BLANC GRAVIER, openstaande posities, locatie van ADEPS DU BLANC GRAVIER op de kaart.

ADEPS DU BLANC GRAVIER is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADEPS DU BLANC GRAVIER, company assigned to the tax number BE05902099609. The company ADEPS DU BLANC GRAVIER is located at the address: DOMAINE UNIVERSITAIRE 0; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 133,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations d'ULM..
The main activity of ADEPS DU BLANC GRAVIER is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ADEPS DU BLANC GRAVIER is not available. You also can look at reviews of ADEPS DU BLANC GRAVIER, open positions, location of ADEPS DU BLANC GRAVIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADEPS DU BLANC GRAVIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADEPS DU BLANC GRAVIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADEPS DU BLANC GRAVIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADEPS DU BLANC GRAVIER, employees, financial statistics.