ABARTH CORSE BELGIO

Contactgegevens ABARTH CORSE BELGIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABARTH CORSE BELGIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABARTH CORSE BELGIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STIJFSELSTRAAT 19; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32265350 32265350

Fax (fax): +32 (2) 252-82-34 +32 (2) 252-82-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABARTH CORSE BELGIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABARTH CORSE BELGIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABARTH CORSE BELGIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABARTH CORSE BELGIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABARTH CORSE BELGIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABARTH CORSE BELGIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABARTH CORSE BELGIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABARTH CORSE BELGIO
Products information ABARTH CORSE BELGIO

BTW identificatienummer (tax): BE02197235107
Ondernemingsnummer: 6292663574
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Clubs: Voitures Anciennes.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABARTH CORSE BELGIO
(Get full report from official database of BE for ABARTH CORSE BELGIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABARTH CORSE BELGIO
Addition kinds of activities for ABARTH CORSE BELGIO

333902. Edele metalen | Precious metals
721802. Industriële kledingwasmachines | Industrial clothing launderers
22110304. Huck toweling | Huck toweling
34239924. Stonecutters 'handgereedschap | Stonecutters' hand tools
35779902. Gegevensconversie apparatuur, media-naar-media: computer | Data conversion equipment, media-to-media: computer
72130202. Coat levering | Coat supply

Werken bij ABARTH CORSE BELGIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABARTH CORSE BELGIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABARTH CORSE BELGIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABARTH CORSE BELGIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers gezocht VOLVO TRUCKS ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker bij Volvo sta je in voor de montage en assemblage van de vrachtwagens. Je werkt in teamverband en houdt je daarbij aan de veiligheidsinstructies.

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Poetshulp Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HALETRA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van ABARTH CORSE BELGIO in sociale netwerken
Look for responds of ABARTH CORSE BELGIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABARTH CORSE BELGIO. Laat een reactie achter voor ABARTH CORSE BELGIO. ABARTH CORSE BELGIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABARTH CORSE BELGIO. Leave a respond for ABARTH CORSE BELGIO. ABARTH CORSE BELGIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABARTH CORSE BELGIO op de google maps. Adres en contacten ABARTH CORSE BELGIO
Location of ABARTH CORSE BELGIO on the google maps. Address and contacts of ABARTH CORSE BELGIO

Andere gerelateerde bedrijven als come ABARTH CORSE BELGIO ABARTH CORSE BELGIO: Fabré | MAES HENDRIK GRONDWERKEN | TURBO FREINS | STEFAN SERVRANCKX | ALAIN MOUHA

Other related companies as ABARTH CORSE BELGIO: Fabré | MAES HENDRIK GRONDWERKEN | TURBO FREINS | STEFAN SERVRANCKX | ALAIN MOUHA

ABARTH CORSE BELGIO is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABARTH CORSE BELGIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02197235107. Het bedrijf ABARTH CORSE BELGIO bevindt zich op het adres: STIJFSELSTRAAT 19; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Voitures Anciennes..
De hoofdactiviteit van ABARTH CORSE BELGIO is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABARTH CORSE BELGIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABARTH CORSE BELGIO, openstaande posities, locatie van ABARTH CORSE BELGIO op de kaart.

ABARTH CORSE BELGIO is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABARTH CORSE BELGIO, company assigned to the tax number BE02197235107. The company ABARTH CORSE BELGIO is located at the address: STIJFSELSTRAAT 19; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Voitures Anciennes..
The main activity of ABARTH CORSE BELGIO is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ABARTH CORSE BELGIO is not available. You also can look at reviews of ABARTH CORSE BELGIO, open positions, location of ABARTH CORSE BELGIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABARTH CORSE BELGIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABARTH CORSE BELGIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABARTH CORSE BELGIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABARTH CORSE BELGIO, employees, financial statistics.