1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME
Private companiesNondepository Credit Institutions • 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME

Contactgegevens 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME: address, phone, fax, email, website, opening hours

1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TRAM 4; 6760; VIRTON, België

Telefoon (phone): 63677444 (+32-63677444) 63677444 (+32-63677444)

Fax (fax): +32 (14) 997-68-20 +32 (14) 997-68-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME
Products information 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME

BTW identificatienummer (tax): BE06099029541
Ondernemingsnummer: 7327026367
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Clubs: Tir 脿 L'Arc.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME
(Get full report from official database of BE for 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME)

Aanvulling soorten activiteiten voor 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME
Addition kinds of activities for 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME

3441. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
308400. Kunststof pijp | Plastics pipe
869902. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations
20510101. Bagels, vers of bevroren | Bagels, fresh or frozen
25219900. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
28340804. Penicilline preparaten | Penicillin preparations
33120900. Wheels | Wheels
35560203. Choppers, commercieel, eten | Choppers, commercial, food
36799905. Harness assemblies, voor elektronisch gebruik: draad of kabel | Harness assemblies, for electronic use: wire or cable
87449901. Basishouding (voortdurend personeel verstrekken) | Base maintenance (providing personnel on continuing basis)

Werken bij 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME. Looking for open vacancies in other companies

  • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • STUDIECOACHES (regio TIENEN/VLAAMS-BRABANT) (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: TIE2018

  • Montreal Associates - Devops Solution Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a Devops Solution Architect for a client based in Brussels.     Job Description   We are looking or a Devops Solution Architect to design processes to support the continuous integration/delivery of applications and services.  Key areas /experience: CI/CD design, implementation and defining best practice Automating the scaling, management and employment of CI/CD Integrating testing methodologies into CD pipelines Utilizing REST APIs to integrate CI, testing and deployments systems Configuration of RHEL Linux/VMware Lead client engagements to improve Devops environments across functional areas Implement Devops pipeline tools in support of client needs Present a broad knowledge across various products across the Devops spectrum Work closely with different organizations at clients Implement solutions for automation of application build, test, deployment,   Profile Jenkins, Github RHEL Linux VMware Docker, Chef, Kubernetes Gradle, Apache Ant, Jenkins, Maven, RPM, Bower, NPM Groovy, Bash, Perl, Python, Ruby, PowerShell    Details Location : Brussels Duration: 3 months + extension Starting date: ASAP Language: English Reference: Mcau - 37652    If you are interested by this position of DevOps Solution Architect and available, you can send your updated CV via the button below.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME in sociale netwerken
Look for responds of 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME in social networks

Lees alle opmerkingen voor 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME. Laat een reactie achter voor 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME. 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME. Leave a respond for 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME. 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME op de google maps. Adres en contacten 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME
Location of 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME on the google maps. Address and contacts of 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME

Andere gerelateerde bedrijven als come 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME: De Smeyter P & E BVBA | ATLANTIC'S DISCO SHOW | Ribotrans B.V.B.A. | FREDRIX VERZEKERINGEN | GILLES

Other related companies as 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME: De Smeyter P & E BVBA | ATLANTIC'S DISCO SHOW | Ribotrans B.V.B.A. | FREDRIX VERZEKERINGEN | GILLES

1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06099029541. Het bedrijf 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME bevindt zich op het adres: RUE DU TRAM 4; 6760; VIRTON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 750,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tir 脿 L'Arc..
De hoofdactiviteit van 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME, openstaande posities, locatie van 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME op de kaart.

1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME, company assigned to the tax number BE06099029541. The company 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME is located at the address: RUE DU TRAM 4; 6760; VIRTON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 750,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tir 脿 L'Arc..
The main activity of 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME is not available. You also can look at reviews of 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME, open positions, location of 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 1RE CIE DES ARCHERS DE GAUME, employees, financial statistics.