Edelweiss Wakken BVBA

Contactgegevens Edelweiss Wakken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Edelweiss Wakken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Edelweiss Wakken BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostdreef 62; 8720; Dentergem (Wakken), België

Telefoon (phone): 056 60 23 60 (+32-056 60 23 60) 056 60 23 60 (+32-056 60 23 60)

Fax (fax): 056 60 99 32 (+32-056 60 99 32) 056 60 99 32 (+32-056 60 99 32)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Edelweiss Wakken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Edelweiss Wakken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Edelweiss Wakken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Edelweiss Wakken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Edelweiss Wakken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Edelweiss Wakken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Edelweiss Wakken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Edelweiss Wakken BVBA
Products information Edelweiss Wakken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06049865722
Ondernemingsnummer: 5666168212
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 194,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Laundries; Curtains (Cleaning of); Rental - Anti-dust mats; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales

Product categorie (product category): Clothing Industrial - Rental and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Edelweiss Wakken BVBA
(Get full report from official database of BE for Edelweiss Wakken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Edelweiss Wakken BVBA
Addition kinds of activities for Edelweiss Wakken BVBA

2052. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
226999. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
911100. Uitvoerende kantoren | Executive offices
26719904. Harsbestendig geïmpregneerd papier voor verpakking | Resinous impregnated paper for packaging
35690200. Brandbestrijding en aanverwante apparatuur | Firefighting and related equipment
37110109. Taxicabs, assemblage van | Taxicabs, assembly of
75390000. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec

Werken bij Edelweiss Wakken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Edelweiss Wakken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Edelweiss Wakken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Edelweiss Wakken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator textiel (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie. Heb jij interesse in machines? Dan ben jij de kandidaat dat wij zoeken! Je zal zakken lassen op een 4 kops lasmachine Je plaatst en last plastiek ringen en buitenzakken op machines

  • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

  • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

  • Facility Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je begeleidt een extern team in de uitvoering en controleert de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt voor verbetering van de werkorganisatie. - Zowel het curatief als preventief onderhoud aan machines en gebouwen vallen onder je verantwoordelijkheid. - Je bent verantwoordelijk voor de contacten met onderaannemers en de opvolging van hun werkzaamheden. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en de aankoop door het magazijn.

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: HET MALTERIEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

Zoek naar antwoorden van Edelweiss Wakken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Edelweiss Wakken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Edelweiss Wakken BVBA. Laat een reactie achter voor Edelweiss Wakken BVBA. Edelweiss Wakken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Edelweiss Wakken BVBA. Leave a respond for Edelweiss Wakken BVBA. Edelweiss Wakken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Edelweiss Wakken BVBA op de google maps. Adres en contacten Edelweiss Wakken BVBA
Location of Edelweiss Wakken BVBA on the google maps. Address and contacts of Edelweiss Wakken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Edelweiss Wakken BVBA Edelweiss Wakken BVBA: FERME DU GRAND SPINOIS | ROOS OPTICS | DUIN EN ZEE | De Decker H | Edge.be NV

Other related companies as Edelweiss Wakken BVBA: FERME DU GRAND SPINOIS | ROOS OPTICS | DUIN EN ZEE | De Decker H | Edge.be NV

Edelweiss Wakken BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Edelweiss Wakken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06049865722. Het bedrijf Edelweiss Wakken BVBA bevindt zich op het adres: Oostdreef 62; 8720; Dentergem (Wakken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 194,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clothing Industrial - Rental and Repair. Lijst met producten zijn Laundries; Curtains (Cleaning of); Rental - Anti-dust mats; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales.
De hoofdactiviteit van Edelweiss Wakken BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Edelweiss Wakken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Edelweiss Wakken BVBA, openstaande posities, locatie van Edelweiss Wakken BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Edelweiss Wakken BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Edelweiss Wakken BVBA, company assigned to the tax number BE06049865722. The company Edelweiss Wakken BVBA is located at the address: Oostdreef 62; 8720; Dentergem (Wakken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 194,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clothing Industrial - Rental and Repair. List of products are Laundries; Curtains (Cleaning of); Rental - Anti-dust mats; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales.
The main activity of Edelweiss Wakken BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Edelweiss Wakken BVBA is not available. You also can look at reviews of Edelweiss Wakken BVBA, open positions, location of Edelweiss Wakken BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Edelweiss Wakken BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Edelweiss Wakken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Edelweiss Wakken BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Edelweiss Wakken BVBA, employees, financial statistics.