Kledingkliniek

Contactgegevens Kledingkliniek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kledingkliniek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kledingkliniek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Truweelstraat 6 Box 3; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 777 63 62 (+32-03 777 63 62) 03 777 63 62 (+32-03 777 63 62)

Fax (fax): +32 (55) 588-72-86 +32 (55) 588-72-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kledingkliniek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kledingkliniek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kledingkliniek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kledingkliniek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kledingkliniek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kledingkliniek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kledingkliniek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kledingkliniek
Products information Kledingkliniek

BTW identificatienummer (tax): BE05067413330
Ondernemingsnummer: 4102539062
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Kledingkliniek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Repair and alteration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kledingkliniek
(Get full report from official database of BE for Kledingkliniek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kledingkliniek
Addition kinds of activities for Kledingkliniek

873401. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories
24990704. Tafellampen: rotan, riet en wilg | Table pads: rattan, reed, and willow
28199902. Chemische stoffen, hoge zuiverheid: verfijnd van technische kwaliteit | Chemicals, high purity: refined from technical grade
30699923. Strapping, rubber | Strapping, rubber
35729900. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
39490509. Spraakoproepen | Game calls
51990100. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies
79480403. Harness Racing Driver | Harness racing driver
87139902. Lucht digitale beeldvorming | Aerial digital imaging
93110204. Loterij controle board, overheid | Lottery control board, government

Werken bij Kledingkliniek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kledingkliniek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kledingkliniek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kledingkliniek. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

  • Productiearbeider (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Mechanische montage - Algemeen magazijn werk

  • Industrieel Elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een niche speler actief in techniek is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je voert werken uit in een industriële omgeving en veranderd na enkele weken of maanden van werf (afhankelijk van het project). Je kan worden tewerkgesteld in diverse sectoren zoals: petrochemie, pharmacie, energiecentrales, scheepsbouw, offshore en meer. Dit bijna altijd in een dagregime.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • Monteur bovenleidingen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de montage van bovenleidingen zoeken wij monteurs. Als monteur sta je in voor het monteren en demonteren van bovenleidingen van spoorlijnen. Je voert werken uit aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden. We werkt in de buitenlucht, op werven over heel België.

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Kledingkliniek in sociale netwerken
Look for responds of Kledingkliniek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kledingkliniek. Laat een reactie achter voor Kledingkliniek. Kledingkliniek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kledingkliniek. Leave a respond for Kledingkliniek. Kledingkliniek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kledingkliniek op de google maps. Adres en contacten Kledingkliniek
Location of Kledingkliniek on the google maps. Address and contacts of Kledingkliniek

Andere gerelateerde bedrijven als come Kledingkliniek Kledingkliniek: PAULETTE DIRICQ | IMPRIMERIE 101 | HAIRST. VERHEYEN CH. & ZN | STRAETMANS | GUSTAAF DE VYLDER

Other related companies as Kledingkliniek: PAULETTE DIRICQ | IMPRIMERIE 101 | HAIRST. VERHEYEN CH. & ZN | STRAETMANS | GUSTAAF DE VYLDER

Kledingkliniek is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kledingkliniek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05067413330. Het bedrijf Kledingkliniek bevindt zich op het adres: Truweelstraat 6 Box 3; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clothing - Repair and alteration. Producten gemaakt in Kledingkliniek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kledingkliniek is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kledingkliniek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kledingkliniek, openstaande posities, locatie van Kledingkliniek op de kaart.

Kledingkliniek is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kledingkliniek, company assigned to the tax number BE05067413330. The company Kledingkliniek is located at the address: Truweelstraat 6 Box 3; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clothing - Repair and alteration. Products created in Kledingkliniek were not found.
The main activity of Kledingkliniek is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Kledingkliniek is not available. You also can look at reviews of Kledingkliniek, open positions, location of Kledingkliniek on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kledingkliniek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kledingkliniek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kledingkliniek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kledingkliniek, employees, financial statistics.