Couture Stockel

Contactgegevens Couture Stockel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Couture Stockel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Couture Stockel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 23; 1950; Kraainem, België

Telefoon (phone): 02 784 33 19 (+32-02 784 33 19) 02 784 33 19 (+32-02 784 33 19)

Fax (fax): +32 (2) 380-87-18 +32 (2) 380-87-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Couture Stockel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Couture Stockel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Couture Stockel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Couture Stockel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Couture Stockel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Couture Stockel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Couture Stockel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Couture Stockel
Products information Couture Stockel

BTW identificatienummer (tax): BE04311279296
Ondernemingsnummer: 5709564208
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Couture Stockel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Repair and alteration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Couture Stockel
(Get full report from official database of BE for Couture Stockel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Couture Stockel
Addition kinds of activities for Couture Stockel

1041. Gouden ertsen | Gold ores
078300. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
314200. Huis slippers | House slippers
10310201. Calamine mijnbouw | Calamine mining
20610104. Gepoederde rietsuiker | Powdered cane sugar
25999902. Bowling-inrichting meubels | Bowling establishment furniture
27529907. Handelszegels, gelithografeerd | Trading stamps, lithographed
32290401. Fiber optics strengen | Fiber optics strands
38229913. Primaire oliebrandercontroles, inclusief stapel- of cadmiumcel | Primary oil burner controls, including stack or cadmium cell
50470100. Ziekenhuisuitrusting en meubilair | Hospital equipment and furniture

Werken bij Couture Stockel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Couture Stockel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Couture Stockel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Couture Stockel. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Bandenmonteur (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zoekt een bandenmonteur voor 40u per week, met flexibiliteit om ook op zaterdag voormiddag te werken. Je zal instaan voor het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden. Jouw taken bestaan uit het opkrikken van de voertuigen, afmonteren van de wielen, afmonteren van de banden, monteren van de banden, uitbalanceren van de banden en monteren van de wielen.

  • Poetshulp met dienstencheques (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: PWA-DIENSTEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke activiteiten bij particulieren aan huis, regio Halen

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: B.M.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

Zoek naar antwoorden van Couture Stockel in sociale netwerken
Look for responds of Couture Stockel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Couture Stockel. Laat een reactie achter voor Couture Stockel. Couture Stockel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Couture Stockel. Leave a respond for Couture Stockel. Couture Stockel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Couture Stockel op de google maps. Adres en contacten Couture Stockel
Location of Couture Stockel on the google maps. Address and contacts of Couture Stockel

Andere gerelateerde bedrijven als come Couture Stockel Couture Stockel: FLETABLISSEMENTS LEON MELKIOR SA | ROLAND MICHEL ET FREDERIC | NICOTRANSMAT | LUC DHONDT | Cristal qui songe

Other related companies as Couture Stockel: FLETABLISSEMENTS LEON MELKIOR SA | ROLAND MICHEL ET FREDERIC | NICOTRANSMAT | LUC DHONDT | Cristal qui songe

Couture Stockel is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Couture Stockel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04311279296. Het bedrijf Couture Stockel bevindt zich op het adres: Langestraat 23; 1950; Kraainem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clothing - Repair and alteration. Producten gemaakt in Couture Stockel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Couture Stockel is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Couture Stockel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Couture Stockel, openstaande posities, locatie van Couture Stockel op de kaart.

Couture Stockel is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Couture Stockel, company assigned to the tax number BE04311279296. The company Couture Stockel is located at the address: Langestraat 23; 1950; Kraainem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clothing - Repair and alteration. Products created in Couture Stockel were not found.
The main activity of Couture Stockel is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Couture Stockel is not available. You also can look at reviews of Couture Stockel, open positions, location of Couture Stockel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Couture Stockel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Couture Stockel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Couture Stockel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Couture Stockel, employees, financial statistics.