LUC DHONDT

Contactgegevens LUC DHONDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC DHONDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC DHONDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDENAARDSEHEERWEG 7; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93843287 (+32-93843287) 93843287 (+32-93843287)

Fax (fax): +32 (61) 458-50-58 +32 (61) 458-50-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC DHONDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC DHONDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC DHONDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC DHONDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC DHONDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC DHONDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC DHONDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC DHONDT
Products information LUC DHONDT

BTW identificatienummer (tax): BE08675598144
Ondernemingsnummer: 5927642822
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 412,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in LUC DHONDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorfietsen; Watersport-, Sport- and Kampeerbenodigdheden Verhuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC DHONDT
(Get full report from official database of BE for LUC DHONDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC DHONDT
Addition kinds of activities for LUC DHONDT

207901. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
369501. Magnetische schijven en drums | Magnetic disks and drums
481302. Online dienstverleners | Online service providers
51310213. Textielomzetters | Textile converters
80119904. Artsenkantoor, inclusief specialisten | Physicians' office, including specialists

Werken bij LUC DHONDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC DHONDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC DHONDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC DHONDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Hier zijn we op zoek naar een kwalitatieve reachtruckchauffeur die de goederen stockeert in het magazijn. Ook eens meehelpen aan de lijn,behoort hier tot jouw takenpakket.

  • Tankparkoperator (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tankparkoperator (M/V) Je zal instaan voor het overpompen van vloeistoffen, dit van zowel wagons/tankwagens/schepen naar de opslagtanks, maar ook omgekeerd.

  • Logistiek/Commercieel bediende m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: je staat in voor de orderverwerking je maakt verzendnota's op je verzorgt de facturatie je bezorg maandelijkse forecasts aan belangrijke klanten je stelt prijslijsten op en volgt deze verder op je geeft ondersteuning aan de externe sales je geeft ondersteuning aan andere interne diensten je helpt jouw collega's in geval van grote drukte

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MALLANTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

  • Vrachtwagenchauffeur CE - Truckdriver CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TORNADOTRANS

    Type: Vaste Job

    Containertrafiek België ----- Container traffic Belgium

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Sint-Truiden naar 2 foodcorner medewerkers.1 Foodcorner medewerker gaat meer ingezet worden aan de "KASSA", & de andere hoofdzakelijk aan het "FOODGEDEELTE". Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van LUC DHONDT in sociale netwerken
Look for responds of LUC DHONDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC DHONDT. Laat een reactie achter voor LUC DHONDT. LUC DHONDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC DHONDT. Leave a respond for LUC DHONDT. LUC DHONDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC DHONDT op de google maps. Adres en contacten LUC DHONDT
Location of LUC DHONDT on the google maps. Address and contacts of LUC DHONDT

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC DHONDT LUC DHONDT: Van Uffelen G | C.F.R. | MARIETTE AELBRECHT | GODELIEVE JACOBS | New Decor

Other related companies as LUC DHONDT: Van Uffelen G | C.F.R. | MARIETTE AELBRECHT | GODELIEVE JACOBS | New Decor

LUC DHONDT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC DHONDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08675598144. Het bedrijf LUC DHONDT bevindt zich op het adres: OUDENAARDSEHEERWEG 7; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 412,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Motorfietsen; Watersport-, Sport- and Kampeerbenodigdheden Verhuur. Producten gemaakt in LUC DHONDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC DHONDT is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC DHONDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC DHONDT, openstaande posities, locatie van LUC DHONDT op de kaart.

LUC DHONDT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC DHONDT, company assigned to the tax number BE08675598144. The company LUC DHONDT is located at the address: OUDENAARDSEHEERWEG 7; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 412,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Motorfietsen; Watersport-, Sport- and Kampeerbenodigdheden Verhuur. Products created in LUC DHONDT were not found.
The main activity of LUC DHONDT is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC DHONDT is not available. You also can look at reviews of LUC DHONDT, open positions, location of LUC DHONDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC DHONDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC DHONDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC DHONDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC DHONDT, employees, financial statistics.