Complices (Les)

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Complices (Les)
Private companiesHealth Services • Complices (Les)

Contactgegevens Complices (Les): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Complices (Les): address, phone, fax, email, website, opening hours

Complices (Les)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Dampremy 49; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 32 45 49 (+32-071 32 45 49) 071 32 45 49 (+32-071 32 45 49)

Fax (fax): 071 32 45 49 (+32-071 32 45 49) 071 32 45 49 (+32-071 32 45 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Complices (Les): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Complices (Les)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Complices (Les)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Complices (Les), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Complices (Les). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Complices (Les), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Complices (Les). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Complices (Les)
Products information Complices (Les)

BTW identificatienummer (tax): BE01024444580
Ondernemingsnummer: 9762695312
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 557,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Complices (Les) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Leather and buckskin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Complices (Les)
(Get full report from official database of BE for Complices (Les))

Aanvulling soorten activiteiten voor Complices (Les)
Addition kinds of activities for Complices (Les)

326900. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
22990100. Batting, wadding, padding en vullingen | Batting, wadding, padding and fillings
25110104. commodes | Commodes
28920206. Emulsies (explosief) | Emulsions (explosive)
51990504. Lederwaren, met uitzondering van schoeisel, handschoenen, bagage, riemen | Leather goods, except footwear, gloves, luggage, belting
63110101. Coöperatieve levensverzekeringsorganisaties | Cooperative life insurance organizations
80990201. Health screening service | Health screening service

Werken bij Complices (Les): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Complices (Les): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Complices (Les). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Complices (Les). Looking for open vacancies in other companies

  • vloerder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een vloerder / renovatiearbeider. Je werkt als vloerder voornamelijk renovatie en nieuwbouwprojecten daarboven op doe je ook kleine verbouwingswerkjes.

  • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

  • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Banketbakker M/V (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Senior Credit Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Dakambacht

    Type: Leercontract

    Dakwerken hellende/platte daken.

Zoek naar antwoorden van Complices (Les) in sociale netwerken
Look for responds of Complices (Les) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Complices (Les). Laat een reactie achter voor Complices (Les). Complices (Les) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Complices (Les). Leave a respond for Complices (Les). Complices (Les) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Complices (Les) op de google maps. Adres en contacten Complices (Les)
Location of Complices (Les) on the google maps. Address and contacts of Complices (Les)

Andere gerelateerde bedrijven als come Complices (Les) Complices (Les): Haegeman dak- en zinkwerken BVBA | SHARON NEIRINCK | Mazzarisi M | MAISON LODOMEZ | Brugmans A

Other related companies as Complices (Les): Haegeman dak- en zinkwerken BVBA | SHARON NEIRINCK | Mazzarisi M | MAISON LODOMEZ | Brugmans A

Complices (Les) is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Complices (Les), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01024444580. Het bedrijf Complices (Les) bevindt zich op het adres: Rue de Dampremy 49; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 557,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clothing - Leather and buckskin. Producten gemaakt in Complices (Les) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Complices (Les) is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Complices (Les) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Complices (Les), openstaande posities, locatie van Complices (Les) op de kaart.

Complices (Les) is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Complices (Les), company assigned to the tax number BE01024444580. The company Complices (Les) is located at the address: Rue de Dampremy 49; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 557,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clothing - Leather and buckskin. Products created in Complices (Les) were not found.
The main activity of Complices (Les) is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Complices (Les) is not available. You also can look at reviews of Complices (Les), open positions, location of Complices (Les) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Complices (Les), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Complices (Les), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Complices (Les), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Complices (Les), employees, financial statistics.