Peek & Cloppenburg NV

Contactgegevens Peek & Cloppenburg NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peek & Cloppenburg NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peek & Cloppenburg NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENEMARKENLAAN 2 POSTBUS 512; 2700AM; ZOETERMEER, België

Telefoon (phone): +32 (61) 538-20-91 +32 (61) 538-20-91

Fax (fax): +32 (4) 906-21-66 +32 (4) 906-21-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peek & Cloppenburg NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peek & Cloppenburg NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peek & Cloppenburg NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peek & Cloppenburg NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peek & Cloppenburg NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peek & Cloppenburg NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peek & Cloppenburg NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peek & Cloppenburg NV
Products information Peek & Cloppenburg NV

BTW identificatienummer (tax): BE06436035156
Ondernemingsnummer: 2622406005
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 791,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Peek & Cloppenburg NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Large sale-rooms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peek & Cloppenburg NV
(Get full report from official database of BE for Peek & Cloppenburg NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peek & Cloppenburg NV
Addition kinds of activities for Peek & Cloppenburg NV

024100. Zuivelboerderijen | Dairy farms
371403. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
14299900. Gebroken en gebroken steen, nec, nec | Crushed and broken stone, nec, nec
26210405. Offset papier | Offset paper
39990803. Curiosa | Bric-a-brac
51130302. Dozen, karton en wegwerp plastic | Boxes, paperboard and disposable plastic
51990204. Carnaval benodigdheden | Carnival supplies

Werken bij Peek & Cloppenburg NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peek & Cloppenburg NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peek & Cloppenburg NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peek & Cloppenburg NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Technisch Administratief bediende garage (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio Genk zoeken we momenteel een technisch administratief bediende interesse in de garagewereld. - Je zorgt voor administratieve ondersteuning. - Je werkt nauw samen met de planning van de garage. - Je ondersteunt het magazijn. - Je spoort problemen op met de helpdesk van het automerk. - Je plant werken in. - Je controleert wagens preventief. - Je neemt contact op met de klant indien er foutcodes zijn. - Je kan tijdens de verlofperiodes ingezet worden bij de receptie.

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

  • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Ruiselede,dringend! (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 20u/week in 1 of 2 gezinnen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

  • JOBSTUDENTEN ONDERHOUD €12,5/uur - ZATERDAGWERK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een internationaal servicebedrijf actief in schoonmaak, onderhoud, technische ondersteuning,... Voor deze firma zijn we op zoek naar jobstudenten voor industriële reiniging op zaterdag. Je zal hierbij instaan voor schoonmaak in productieruimtes, verwijderen verf en olie, 'grove' opkuis - zwaar werk

  • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

    Type: Vaste Job

    Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

Zoek naar antwoorden van Peek & Cloppenburg NV in sociale netwerken
Look for responds of Peek & Cloppenburg NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peek & Cloppenburg NV. Laat een reactie achter voor Peek & Cloppenburg NV. Peek & Cloppenburg NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peek & Cloppenburg NV. Leave a respond for Peek & Cloppenburg NV. Peek & Cloppenburg NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peek & Cloppenburg NV op de google maps. Adres en contacten Peek & Cloppenburg NV
Location of Peek & Cloppenburg NV on the google maps. Address and contacts of Peek & Cloppenburg NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Peek & Cloppenburg NV Peek & Cloppenburg NV: Net Expat SA | L'ORCHID?E VIETNAMIENNE | Debby (Breiboetiek) | JAN VAN TYGHEM | VAN RENTERGEM DIEDERIK

Other related companies as Peek & Cloppenburg NV: Net Expat SA | L'ORCHID?E VIETNAMIENNE | Debby (Breiboetiek) | JAN VAN TYGHEM | VAN RENTERGEM DIEDERIK

Peek & Cloppenburg NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Peek & Cloppenburg NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06436035156. Het bedrijf Peek & Cloppenburg NV bevindt zich op het adres: DENEMARKENLAAN 2 POSTBUS 512; 2700AM; ZOETERMEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 791,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clothing - Large sale-rooms. Producten gemaakt in Peek & Cloppenburg NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Peek & Cloppenburg NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peek & Cloppenburg NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peek & Cloppenburg NV, openstaande posities, locatie van Peek & Cloppenburg NV op de kaart.

Peek & Cloppenburg NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Peek & Cloppenburg NV, company assigned to the tax number BE06436035156. The company Peek & Cloppenburg NV is located at the address: DENEMARKENLAAN 2 POSTBUS 512; 2700AM; ZOETERMEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 791,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clothing - Large sale-rooms. Products created in Peek & Cloppenburg NV were not found.
The main activity of Peek & Cloppenburg NV is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Peek & Cloppenburg NV is not available. You also can look at reviews of Peek & Cloppenburg NV, open positions, location of Peek & Cloppenburg NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peek & Cloppenburg NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peek & Cloppenburg NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peek & Cloppenburg NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peek & Cloppenburg NV, employees, financial statistics.