Zeno Bie

Contactgegevens Zeno Bie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zeno Bie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zeno Bie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korte Zoutstraat 32; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 82 85 78 (+32-053 82 85 78) 053 82 85 78 (+32-053 82 85 78)

Fax (fax): +32 (84) 768-86-99 +32 (84) 768-86-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zeno Bie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zeno Bie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zeno Bie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zeno Bie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zeno Bie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zeno Bie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zeno Bie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zeno Bie
Products information Zeno Bie

BTW identificatienummer (tax): BE02763305664
Ondernemingsnummer: 8270477294
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 416,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Boutiques

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zeno Bie
(Get full report from official database of BE for Zeno Bie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zeno Bie
Addition kinds of activities for Zeno Bie

8711. Engineering diensten | Engineering services
504901. Wetenschappelijke en technische uitrusting en benodigdheden | Scientific and engineering equipment and supplies
506499. Elektrische apparaten, televisie en radio, niet inbegrepen | Electrical appliances, television and radio, nec
566100. Schoenenwinkels | Shoe stores
733600. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
17990605. Drapery track installatie | Drapery track installation
28190406. Natriumverbindingen of zouten, in. | Sodium compounds or salts, inorg., ex. refined sod. chloride
28210209. Polyoxymethyleenharsen | Polyoxymethylene resins
36779904. Inductoren, elektronisch | Inductors, electronic
87349900. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec

Werken bij Zeno Bie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zeno Bie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zeno Bie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zeno Bie. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Bandenmonteur (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zoekt een bandenmonteur voor 40u per week, met flexibiliteit om ook op zaterdag voormiddag te werken. Je zal instaan voor het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden. Jouw taken bestaan uit het opkrikken van de voertuigen, afmonteren van de wielen, afmonteren van de banden, monteren van de banden, uitbalanceren van de banden en monteren van de wielen.

  • Operator 2 ploegen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een complete extrusielijn voor plaatextrusie - Na een interne opleiding sta je in voor het starten/stopen, controleren van de kwaliteit en bijsturen waar nodig - Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie - Je hebt zin voor kwaliteit, neemt initiatief, werkt structureel en je probeert problemen te analyseren en in kaart te brengen - Je bent een teamspeler en staat open voor een vlotte samenwerking met je collega’s - Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke en bent bereid om de ploegchef te vervangen bij afwezigheid - Je werkt afwisselend in de vroege en late ploeg

  • Rondreizende Regio Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de filialen en medewerkers binnen zijn/haar regio. Hij/zij stuurt de filialen aan en streeft ernaar de doelstellingen van het bedrijf te behalen. De regiomanager is veelal op de werkvloer aanwezig. Jouw doelen zijn: Gestelde targets/doelstellingen behalen Rapporteren aan management Samenstellen verkoopteams Opleiden en begeleiden filiaalhouders(in samenwerking met trainer/coach) Controle/bewaken werkwijzen en procedures De voornaamste taken zijn o.a: Voeren van sollicitatiegesprekken Bespreken en opvolgen verkoopresultaten Controle dagelijkse gang van zaken Aanspreekpunt van andere afdelingen m.b.t. de filialen binnen hun regio Voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken met medewerkers Wekelijkse en maandelijkse rapportages maken Meedraaien op de verkoopvloer om binding te houden met verkoop Wekelijks voortgangsgesprek met sales manager

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (deeltijds - zelf te kiezen) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • Bandenmonteur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van zowel personenwagens als vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

Zoek naar antwoorden van Zeno Bie in sociale netwerken
Look for responds of Zeno Bie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zeno Bie. Laat een reactie achter voor Zeno Bie. Zeno Bie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zeno Bie. Leave a respond for Zeno Bie. Zeno Bie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zeno Bie op de google maps. Adres en contacten Zeno Bie
Location of Zeno Bie on the google maps. Address and contacts of Zeno Bie

Andere gerelateerde bedrijven als come Zeno Bie Zeno Bie: 't Winkeltje | Fructidor | COIFFURE IR?NE | BETSARENT | WEK LOENHOUT

Other related companies as Zeno Bie: 't Winkeltje | Fructidor | COIFFURE IR?NE | BETSARENT | WEK LOENHOUT

Zeno Bie is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zeno Bie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02763305664. Het bedrijf Zeno Bie bevindt zich op het adres: Korte Zoutstraat 32; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 416,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clothing - Ladies. Lijst met producten zijn Boutiques.
De hoofdactiviteit van Zeno Bie is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zeno Bie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zeno Bie, openstaande posities, locatie van Zeno Bie op de kaart.

Zeno Bie is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zeno Bie, company assigned to the tax number BE02763305664. The company Zeno Bie is located at the address: Korte Zoutstraat 32; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 416,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clothing - Ladies. List of products are Boutiques.
The main activity of Zeno Bie is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Zeno Bie is not available. You also can look at reviews of Zeno Bie, open positions, location of Zeno Bie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zeno Bie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zeno Bie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zeno Bie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zeno Bie, employees, financial statistics.