Vivre F茅minine

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Vivre F茅minine

Contactgegevens Vivre F茅minine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vivre F茅minine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vivre F茅minine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de Villers 1; 5080; La Bruy猫re (Villers-lez-Heest), België

Telefoon (phone): 081 40 34 99 (+32-081 40 34 99) 081 40 34 99 (+32-081 40 34 99)

Fax (fax): 081 51 32 58 (+32-081 51 32 58) 081 51 32 58 (+32-081 51 32 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vivre F茅minine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vivre F茅minine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vivre F茅minine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vivre F茅minine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vivre F茅minine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vivre F茅minine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vivre F茅minine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vivre F茅minine
Products information Vivre F茅minine

BTW identificatienummer (tax): BE01244720458
Ondernemingsnummer: 8807434082
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 677,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Boutiques

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vivre F茅minine
(Get full report from official database of BE for Vivre F茅minine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vivre F茅minine
Addition kinds of activities for Vivre F茅minine

735905. Verhuur van zakelijke machines en elektronische apparatuur | Business machine and electronic equipment rental services
12210105. Oppervlakte mijnbouw, bitumineuze, nec | Surface mining, bituminous, nec
22959905. Tubing, textiel: gelakt | Tubing, textile: varnished
28920102. Detonatoren, hoge explosieven | Detonators, high explosives
33999904. Stalen ballen | Steel balls
87310200. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research

Werken bij Vivre F茅minine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vivre F茅minine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vivre F茅minine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vivre F茅minine. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste in Evergem: Chauffeur CE die regelmatig op zaterdag kan bijwerken (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Evergem is Randstad Transport op zoek naar 3 extra bijverdieners om de ritten op zaterdag op te vangen. Als bijverdiener bepaal je zelf welke zaterdagen je kan werken en hoe vaak je dit doet. De opdracht betreft het vervoer van voeding naar winkels. Je rijdt met een frigowagen naar de klanten, waar je palletgoederen zal lossen. Je start rond 6 uur en je werkt ongeveer 8u per zaterdag.

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

  • Chauffeur CE (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GEERT DEBAETSELIER

    Type: Vaste Job

    Chauffeur Trekker oplegger voor ophalingen voornamelijk in de Haven van Antwerpen vertrek vanuit Kampenhout Vlaams Brabant.

  • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van Vivre F茅minine in sociale netwerken
Look for responds of Vivre F茅minine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vivre F茅minine. Laat een reactie achter voor Vivre F茅minine. Vivre F茅minine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vivre F茅minine. Leave a respond for Vivre F茅minine. Vivre F茅minine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vivre F茅minine op de google maps. Adres en contacten Vivre F茅minine
Location of Vivre F茅minine on the google maps. Address and contacts of Vivre F茅minine

Andere gerelateerde bedrijven als come Vivre F茅minine Vivre F茅minine: VAN SANDT | SONO J. & S. | Martine | C S L BVBA | CANTERS

Other related companies as Vivre F茅minine: VAN SANDT | SONO J. & S. | Martine | C S L BVBA | CANTERS

Vivre F茅minine is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vivre F茅minine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01244720458. Het bedrijf Vivre F茅minine bevindt zich op het adres: Place de Villers 1; 5080; La Bruy猫re (Villers-lez-Heest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 677,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Lijst met producten zijn Boutiques.
De hoofdactiviteit van Vivre F茅minine is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vivre F茅minine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vivre F茅minine, openstaande posities, locatie van Vivre F茅minine op de kaart.

Vivre F茅minine is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vivre F茅minine, company assigned to the tax number BE01244720458. The company Vivre F茅minine is located at the address: Place de Villers 1; 5080; La Bruy猫re (Villers-lez-Heest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 677,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clothing - Ladies. List of products are Boutiques.
The main activity of Vivre F茅minine is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vivre F茅minine is not available. You also can look at reviews of Vivre F茅minine, open positions, location of Vivre F茅minine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vivre F茅minine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vivre F茅minine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vivre F茅minine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vivre F茅minine, employees, financial statistics.