Sim's Boetiek

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Sim's Boetiek
Private companiesTobacco Products • Sim's Boetiek

Contactgegevens Sim's Boetiek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sim's Boetiek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sim's Boetiek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TH. DE BECKERSTRAAT 28-30; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 016 56 60 74 (+32-016 56 60 74) 016 56 60 74 (+32-016 56 60 74)

Fax (fax): +32 (84) 775-41-40 +32 (84) 775-41-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sim's Boetiek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sim's Boetiek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sim's Boetiek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sim's Boetiek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sim's Boetiek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sim's Boetiek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sim's Boetiek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sim's Boetiek
Products information Sim's Boetiek

BTW identificatienummer (tax): BE09975830078
Ondernemingsnummer: 5204193115
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Boutiques

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sim's Boetiek
(Get full report from official database of BE for Sim's Boetiek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sim's Boetiek
Addition kinds of activities for Sim's Boetiek

4215. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
021200. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
24910202. Spoorwegbruggen en schakelbanden, behandeld hout | Railroad cross bridges and switch ties, treated wood
28430000. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
45220100. Nonsched charter diensten | Nonscheduled charter services
76410100. Bekleding werk | Upholstery work

Werken bij Sim's Boetiek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sim's Boetiek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sim's Boetiek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sim's Boetiek. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar operatoren die in 2-ploegen willen werken. Jouw takenpakket: - Bedienen van lamineermachine - Machine onderhouden - Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Supervisor Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

  • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

  • Operator metaal afdeling liggers - 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een machine voor staalbewerking. Je komt tussen bij storingen en fouten, je bent alert en kan de storingen zelfstandig oplossen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de apparaten. Je doet de opstart van de machine en neemt stalen volgens de aangegeven normen. Je rapporteert aan de teamleader op het einde van je shift.

  • Operator veelnaaldmachine (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gelegen in Opglabbeek zijn we opzoek naar een operator veelnaald machine. Je taken bestaan uit: - Instellen en bedienen van de veelnaaldmachine (machine stikt automatisch de hoezen op   een matras) - kleine storingen oplossen

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Studentenjob op zaterdag - schoonmaak regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke?zaterdag van 13u - 16u. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van refter, sanitair en douches.

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

  • System & Software Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Je krijgt een degelijke en grondige inwerkingstijd om jezelf te bewijzen * Je ontwerpt en implementeert iTop CMDB-modules en extenties in PHP * Je manipuleert data en importeert

Zoek naar antwoorden van Sim's Boetiek in sociale netwerken
Look for responds of Sim's Boetiek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sim's Boetiek. Laat een reactie achter voor Sim's Boetiek. Sim's Boetiek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sim's Boetiek. Leave a respond for Sim's Boetiek. Sim's Boetiek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sim's Boetiek op de google maps. Adres en contacten Sim's Boetiek
Location of Sim's Boetiek on the google maps. Address and contacts of Sim's Boetiek

Andere gerelateerde bedrijven als come Sim's Boetiek Sim's Boetiek: LOUIS BEAUMAN | Flamez | INTERPLANT | MERCHTEMSE W.S.C. | CLEMENT DE CRAENE

Other related companies as Sim's Boetiek: LOUIS BEAUMAN | Flamez | INTERPLANT | MERCHTEMSE W.S.C. | CLEMENT DE CRAENE

Sim's Boetiek is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sim's Boetiek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975830078. Het bedrijf Sim's Boetiek bevindt zich op het adres: TH. DE BECKERSTRAAT 28-30; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 790,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Lijst met producten zijn Boutiques.
De hoofdactiviteit van Sim's Boetiek is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sim's Boetiek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sim's Boetiek, openstaande posities, locatie van Sim's Boetiek op de kaart.

Sim's Boetiek is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sim's Boetiek, company assigned to the tax number BE09975830078. The company Sim's Boetiek is located at the address: TH. DE BECKERSTRAAT 28-30; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 790,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clothing - Ladies. List of products are Boutiques.
The main activity of Sim's Boetiek is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sim's Boetiek is not available. You also can look at reviews of Sim's Boetiek, open positions, location of Sim's Boetiek on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sim's Boetiek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sim's Boetiek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sim's Boetiek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sim's Boetiek, employees, financial statistics.