SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES

Contactgegevens SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Belle Ile en Li猫ge; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2), België

Telefoon (phone): 04 344 48 60 (+32-04 344 48 60) 04 344 48 60 (+32-04 344 48 60)

Fax (fax): +32 (59) 907-55-83 +32 (59) 907-55-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES
Products information SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES

BTW identificatienummer (tax): BE09116424560
Ondernemingsnummer: 2568298339
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES
(Get full report from official database of BE for SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES
Addition kinds of activities for SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES

286102. Houtextracten | Wood extract products
35199900. Verbrandingsmotoren, nec, nec | Internal combustion engines, nec, nec
36690202. Marine horens, elektrisch | Marine horns, electric
38299917. Shadowgraphs | Shadowgraphs
97119906. Nationale Garde | National guard

Werken bij SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

  • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

  • Chauffeur C / CE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • Poetshulp met dienstencheques (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: PWA-DIENSTEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke activiteiten bij particulieren aan huis, regio Halen

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met een sterke interesse in elektriciteit. U ontwerpt en beheert uw projecten die zich afspelen in elektriciteit. Al naargelang uw ervaring, in de : residentiële / lichte industriële / zware industriële / hoogspanning / kantoren / hotels elektriciteitsinstallaties; voor bv: inplanting lichtpunten, kabelberekeningen, stuklijsten, aanpassen of opstellen plannen, eendraadsschems's, domotica, brandbeveiliging, beveiligingschema's, transmissieberekeningen, ... Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES in sociale netwerken
Look for responds of SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES. Laat een reactie achter voor SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES. SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES. Leave a respond for SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES. SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES op de google maps. Adres en contacten SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES
Location of SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES on the google maps. Address and contacts of SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES

Andere gerelateerde bedrijven als come SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES: VAN DEN BOSSCHE | PHILA-JETTE | LE SACRE DU PRINTEMPS | Charlier Fran?ois | MARIO VAN BELLE

Other related companies as SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES: VAN DEN BOSSCHE | PHILA-JETTE | LE SACRE DU PRINTEMPS | Charlier Fran?ois | MARIO VAN BELLE

SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09116424560. Het bedrijf SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES bevindt zich op het adres: Belle Ile en Li猫ge; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 647,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Producten gemaakt in SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES, openstaande posities, locatie van SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES op de kaart.

SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES, company assigned to the tax number BE09116424560. The company SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES is located at the address: Belle Ile en Li猫ge; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 647,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clothing - Ladies. Products created in SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES were not found.
The main activity of SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES is not available. You also can look at reviews of SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES, open positions, location of SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIK'S PRET-A-PORTER POUR DAMES, employees, financial statistics.