Brasserie du Bocq S.A.

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Brasserie du Bocq S.A.
Private companiesPrimary Metal Industries • Brasserie du Bocq S.A.

Contactgegevens Brasserie du Bocq S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brasserie du Bocq S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brasserie du Bocq S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Brasserie, Purnode 4 5530 Yvoir, België

Telefoon (phone): 83 (+32-83) 83 (+32-83)

Fax (fax): 83 (+32-83) 83 (+32-83)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brasserie du Bocq S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brasserie du Bocq S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brasserie du Bocq S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brasserie du Bocq S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brasserie du Bocq S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brasserie du Bocq S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brasserie du Bocq S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brasserie du Bocq S.A.
Products information Brasserie du Bocq S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08975250244
Ondernemingsnummer: 9262817382
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 446,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Beers

Product categorie (product category): Beers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brasserie du Bocq S.A.
(Get full report from official database of BE for Brasserie du Bocq S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brasserie du Bocq S.A.
Addition kinds of activities for Brasserie du Bocq S.A.

07510300. Schapendiensten | Sheep services
26729905. Geglazuurd papier, behalve fotografisch, koolstof of schuurmiddel | Glazed paper, except photographic, carbon, or abrasive
35230108. Graankopers | Grain stackers
35890000. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
38129905. Radio magnetische instrumentatie | Radio magnetic instrumentation
73890702. Meubelen afwerking | Furniture finishing
79220100. Theatrale talent en boekingsbureaus | Theatrical talent and booking agencies

Werken bij Brasserie du Bocq S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brasserie du Bocq S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brasserie du Bocq S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brasserie du Bocq S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Anderlecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

Zoek naar antwoorden van Brasserie du Bocq S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Brasserie du Bocq S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brasserie du Bocq S.A.. Laat een reactie achter voor Brasserie du Bocq S.A.. Brasserie du Bocq S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brasserie du Bocq S.A.. Leave a respond for Brasserie du Bocq S.A.. Brasserie du Bocq S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brasserie du Bocq S.A. op de google maps. Adres en contacten Brasserie du Bocq S.A.
Location of Brasserie du Bocq S.A. on the google maps. Address and contacts of Brasserie du Bocq S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Brasserie du Bocq S.A. Brasserie du Bocq S.A.: DEXIA | DE BENGEL | WYLOCK | Boes Xavier | Chambord Brasserie-Bistro

Other related companies as Brasserie du Bocq S.A.: DEXIA | DE BENGEL | WYLOCK | Boes Xavier | Chambord Brasserie-Bistro

Brasserie du Bocq S.A. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brasserie du Bocq S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08975250244. Het bedrijf Brasserie du Bocq S.A. bevindt zich op het adres: Rue de la Brasserie, Purnode 4 5530 Yvoir. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 446,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beers. Lijst met producten zijn Beers.
De hoofdactiviteit van Brasserie du Bocq S.A. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brasserie du Bocq S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brasserie du Bocq S.A., openstaande posities, locatie van Brasserie du Bocq S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brasserie du Bocq S.A. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brasserie du Bocq S.A., company assigned to the tax number BE08975250244. The company Brasserie du Bocq S.A. is located at the address: Rue de la Brasserie, Purnode 4 5530 Yvoir. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 446,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beers. List of products are Beers.
The main activity of Brasserie du Bocq S.A. is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Brasserie du Bocq S.A. is not available. You also can look at reviews of Brasserie du Bocq S.A., open positions, location of Brasserie du Bocq S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brasserie du Bocq S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brasserie du Bocq S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brasserie du Bocq S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brasserie du Bocq S.A., employees, financial statistics.