Saffre

Contactgegevens Saffre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saffre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saffre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Grande 33; 7971; Beloeil (Bas猫cles), België

Telefoon (phone): 069 57 54 73 (+32-069 57 54 73) 069 57 54 73 (+32-069 57 54 73)

Fax (fax): 069 57 54 73 (+32-069 57 54 73) 069 57 54 73 (+32-069 57 54 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saffre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saffre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saffre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saffre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saffre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saffre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saffre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saffre
Products information Saffre

BTW identificatienummer (tax): BE07741210937
Ondernemingsnummer: 2820159912
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 262,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Clothing - Gentlemen

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saffre
(Get full report from official database of BE for Saffre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saffre
Addition kinds of activities for Saffre

209600. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
28359909. Microbiologie en virologie diagnostische producten | Microbiology and virology diagnostic products
32920204. Gordelroos, asbestcement | Shingles, asbestos cement
37110410. Straat sprinklers en veegmachines (motorvoertuigen), assemblage van | Street sprinklers and sweepers (motor vehicles), assembly of
51370404. handtassen | Handbags
51990701. Aanstekers, sigaret en sigaar | Lighters, cigarette and cigar
80729900. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec

Werken bij Saffre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saffre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saffre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saffre. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • metselaar (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

    Type: Vaste Job

    uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

Zoek naar antwoorden van Saffre in sociale netwerken
Look for responds of Saffre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saffre. Laat een reactie achter voor Saffre. Saffre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saffre. Leave a respond for Saffre. Saffre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saffre op de google maps. Adres en contacten Saffre
Location of Saffre on the google maps. Address and contacts of Saffre

Andere gerelateerde bedrijven als come Saffre Saffre: JUSTINA ANTHONIS | ADIR (GARAGE) | PIETER FLORENS | AGEPA | Rap Af

Other related companies as Saffre: JUSTINA ANTHONIS | ADIR (GARAGE) | PIETER FLORENS | AGEPA | Rap Af

Saffre is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Saffre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07741210937. Het bedrijf Saffre bevindt zich op het adres: Rue Grande 33; 7971; Beloeil (Bas猫cles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 262,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clothing - Ladies. Lijst met producten zijn Clothing - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Saffre is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saffre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saffre, openstaande posities, locatie van Saffre op de kaart.

Saffre is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Saffre, company assigned to the tax number BE07741210937. The company Saffre is located at the address: Rue Grande 33; 7971; Beloeil (Bas猫cles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 262,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clothing - Ladies. List of products are Clothing - Gentlemen.
The main activity of Saffre is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Saffre is not available. You also can look at reviews of Saffre, open positions, location of Saffre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saffre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saffre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saffre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saffre, employees, financial statistics.