Wyns Drinks Service NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Wyns Drinks Service NV
Private companiesBusiness Services • Wyns Drinks Service NV

Contactgegevens Wyns Drinks Service NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wyns Drinks Service NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wyns Drinks Service NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 41; 1742; Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), België

Telefoon (phone): 02 582 10 11; 02 582 11 92 (+32-02 582 10 11; 02 582 11 92) 02 582 10 11; 02 582 11 92 (+32-02 582 10 11; 02 582 11 92)

Fax (fax): 02 582 23 92 (+32-02 582 23 92) 02 582 23 92 (+32-02 582 23 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wyns Drinks Service NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wyns Drinks Service NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wyns Drinks Service NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wyns Drinks Service NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wyns Drinks Service NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wyns Drinks Service NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wyns Drinks Service NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wyns Drinks Service NV
Products information Wyns Drinks Service NV

BTW identificatienummer (tax): BE09929962158
Ondernemingsnummer: 4157470703
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Breweries

Product categorie (product category): Beer and ale - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wyns Drinks Service NV
(Get full report from official database of BE for Wyns Drinks Service NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wyns Drinks Service NV
Addition kinds of activities for Wyns Drinks Service NV

6517. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
353107. Brekers, slijpmachines en dergelijke apparatuur | Crushers, grinders, and similar equipment
22310301. Biljartdoeken | Billiard cloths
35590305. Wielbalansapparatuur, auto | Wheel balancing equipment, automotive
36690000. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
38240209. Productie tellers | Production counters
59999918. Razors, elektrisch | Razors, electric
73890301. Conventie- en showdiensten | Convention and show services
75390301. Automotive geluidsinstallatie service en installatie | Automotive sound system service and installation

Werken bij Wyns Drinks Service NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wyns Drinks Service NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wyns Drinks Service NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wyns Drinks Service NV. Looking for open vacancies in other companies

  • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

  • Smartphoto zoekt productiemedewerkers - VASTE LATE PLOEG (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    smartphoto is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Meer dan drie miljoen klanten in heel Europa vinden vandaag de weg naar onze fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik te maken van innovatieve technologie staat smartphoto garant voor superieure kwaliteit, voor een klantgerichte service en een vlotte levering. We zoeken telkens nieuwe en creatieve manieren om de foto's van onze klanten op hun best te laten uitkomen. Om ons team in Wetteren te versterken zoeken we productiemedewerkers Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van onze fotoboeken. Door een kwalitatief afgewerkt product, dat bovendien tijdig geleverd wordt, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten

  • Onderhoudstechnieker | 2 ploegen | Regio: Kaulille (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een metaalverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker in 2 ploegen. Je zal kleine storingen oplossen aan de productiemachines en preventief en curatief onderhoud uitvoeren.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar een chauffeur CE (M/V) je rijdt met een vrachtwagen met afvalwater je rijdt met een vrachtwagen met een citerne je rijdt niet met gevaarlijke producten 

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • STUDENTEN SEPTEMBER !!! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende bedrijven in de regio Kortrijk zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die inzetbaar zijn in september ! Ook voor korte periodes of losse dagen zeker mogelijkheden !

  • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Wyns Drinks Service NV in sociale netwerken
Look for responds of Wyns Drinks Service NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wyns Drinks Service NV. Laat een reactie achter voor Wyns Drinks Service NV. Wyns Drinks Service NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wyns Drinks Service NV. Leave a respond for Wyns Drinks Service NV. Wyns Drinks Service NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wyns Drinks Service NV op de google maps. Adres en contacten Wyns Drinks Service NV
Location of Wyns Drinks Service NV on the google maps. Address and contacts of Wyns Drinks Service NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Wyns Drinks Service NV Wyns Drinks Service NV: Gubbelmans BVBA | GUY JANSSENS | SEMI | ISOGLASS | Photo Melchior

Other related companies as Wyns Drinks Service NV: Gubbelmans BVBA | GUY JANSSENS | SEMI | ISOGLASS | Photo Melchior

Wyns Drinks Service NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wyns Drinks Service NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09929962158. Het bedrijf Wyns Drinks Service NV bevindt zich op het adres: Kerkstraat 41; 1742; Ternat (Sint-Katherina-Lombeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 164,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beer and ale - Dealers. Lijst met producten zijn Breweries.
De hoofdactiviteit van Wyns Drinks Service NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wyns Drinks Service NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wyns Drinks Service NV, openstaande posities, locatie van Wyns Drinks Service NV op de kaart.

Wyns Drinks Service NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wyns Drinks Service NV, company assigned to the tax number BE09929962158. The company Wyns Drinks Service NV is located at the address: Kerkstraat 41; 1742; Ternat (Sint-Katherina-Lombeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 164,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beer and ale - Dealers. List of products are Breweries.
The main activity of Wyns Drinks Service NV is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Wyns Drinks Service NV is not available. You also can look at reviews of Wyns Drinks Service NV, open positions, location of Wyns Drinks Service NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wyns Drinks Service NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wyns Drinks Service NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wyns Drinks Service NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wyns Drinks Service NV, employees, financial statistics.