NICKY M

Contactgegevens NICKY M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NICKY M: address, phone, fax, email, website, opening hours

NICKY M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vlamingstraat 40; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 34 92 67 (+32-050 34 92 67) 050 34 92 67 (+32-050 34 92 67)

Fax (fax): +32 (83) 173-79-29 +32 (83) 173-79-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NICKY M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NICKY M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NICKY M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NICKY M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NICKY M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NICKY M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NICKY M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NICKY M
Products information NICKY M

BTW identificatienummer (tax): BE02521331787
Ondernemingsnummer: 6682678222
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 757,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Clothing - Haute couture

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NICKY M
(Get full report from official database of BE for NICKY M)

Aanvulling soorten activiteiten voor NICKY M
Addition kinds of activities for NICKY M

229800. Cordage en touw | Cordage and twine
267202. Plakpapier, etiketten of tapes: van aangekocht materiaal | Adhesive papers, labels, or tapes: from purchased material
561100. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
799600. Pretparken | Amusement parks
23390100. Women's and Misses accessoires | Women's and misses' accessories
33510202. Pijp, messing en brons | Pipe, brass and bronze
50460307. Soda fountain fixtures, behalve gekoeld | Soda fountain fixtures, except refrigerated
96519903. Licenties en vergunningen voor professionele beroepen, govt. | Licensing and permits for professional occupations, govt.

Werken bij NICKY M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NICKY M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NICKY M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NICKY M. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Teamleader (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Orderpicker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicking in de vleessector waarbij je a.d.h.v. een touchscreen de nodige bestellingen vindt, klaar zet en administratief verwerkt (registratie + etikettering). Gezien de te picken producten sta je in een koelomgeving (10 a 12 °C), maar wordt de nodige bescherming/opwarming uiteraard voorzien.

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Onderhoudstechnieker produktie - 2-ploegenstelsel (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de goede technische werking van onze produktieafdeling. Hier maken we van pas geoogste groenten lekkere vriesverse groentjes. Daartoe neem je actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn. Je houdt als technieker ook proactief je ogen open: acties voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren is een onderdeel van je takenpakket.

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Input orders in SAP Administratieve opvolging van de bestellingen Facturatie/ zorgen voor de retours van foute leveringen Telefonische oproepen ontvangen/ klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, enz…)

  • Huishoudhulp dienstencheques Bellegem - Aalbeke - Rollegem - Kortrijk (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van NICKY M in sociale netwerken
Look for responds of NICKY M in social networks

Lees alle opmerkingen voor NICKY M. Laat een reactie achter voor NICKY M. NICKY M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NICKY M. Leave a respond for NICKY M. NICKY M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NICKY M op de google maps. Adres en contacten NICKY M
Location of NICKY M on the google maps. Address and contacts of NICKY M

Andere gerelateerde bedrijven als come NICKY M NICKY M: ARGENTA | Schelfhaut Philippe | BIBLIOTHEQUE BRAILLE | Van Harneveldt G | FILIP CHARLIER

Other related companies as NICKY M: ARGENTA | Schelfhaut Philippe | BIBLIOTHEQUE BRAILLE | Van Harneveldt G | FILIP CHARLIER

NICKY M is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NICKY M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02521331787. Het bedrijf NICKY M bevindt zich op het adres: Vlamingstraat 40; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 757,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Lijst met producten zijn Clothing - Haute couture.
De hoofdactiviteit van NICKY M is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NICKY M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NICKY M, openstaande posities, locatie van NICKY M op de kaart.

NICKY M is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is NICKY M, company assigned to the tax number BE02521331787. The company NICKY M is located at the address: Vlamingstraat 40; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 757,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clothing - Ladies. List of products are Clothing - Haute couture.
The main activity of NICKY M is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NICKY M is not available. You also can look at reviews of NICKY M, open positions, location of NICKY M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NICKY M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NICKY M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NICKY M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NICKY M, employees, financial statistics.