Schelfhaut Philippe

Contactgegevens Schelfhaut Philippe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schelfhaut Philippe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schelfhaut Philippe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Haies-Germaines 1 6032 Mont-sur-Marchienne, België

Telefoon (phone): 71 (+32-71) 71 (+32-71)

Fax (fax): 71 (+32-71) 71 (+32-71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schelfhaut Philippe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schelfhaut Philippe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schelfhaut Philippe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schelfhaut Philippe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schelfhaut Philippe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schelfhaut Philippe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schelfhaut Philippe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schelfhaut Philippe
Products information Schelfhaut Philippe

BTW identificatienummer (tax): BE02805603027
Ondernemingsnummer: 1151885986
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Sanitary facilities

Product categorie (product category): Installation Of Heating Plants Supraregional

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schelfhaut Philippe
(Get full report from official database of BE for Schelfhaut Philippe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schelfhaut Philippe
Addition kinds of activities for Schelfhaut Philippe

029199. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
24930100. Bouwbord en wandplank, behalve gips | Building board and wallboard, except gypsum
38230301. Flow instrumenten, industriële proces type | Flow instruments, industrial process type
39140403. Ecclesiastische ware, geplateerd (alle metalen) | Ecclesiastical ware, plated (all metals)
76992000. Diensten aanpassen | Customizing services
80490302. Spraaktherapeut | Speech therapist

Werken bij Schelfhaut Philippe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schelfhaut Philippe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schelfhaut Philippe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schelfhaut Philippe. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • carrossier - voorbereider (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een voorbereider carrosserie. Omschrijving: Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel in als exterieur Aanpassen nieuwe onderdelen voorbereiden, schuren en afplakken van auto-onderdelen onderdelen klaarmaken voor schilderwerk Spuiten van grondverf Polieren,...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 20u/week in 1 of 2 gezinnen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Proxy Linkeroever

    Type: Studentenjob

    je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

  • Jobstudent m/v administratie (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Voor ons hoofdkantoor te Heverlee zijn we op zoek naar een jobstudent m/v administratie. Aantal uren per week : 20u. Je mag je uren (tussen 8u en 17u) en dagen zelf kiezen. Je taak zal voornamelijk bestaan uit gegevensverwerking. Startdatum is voorzien op 22/10/2018

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • dakwerker platte daken (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Zulte zijn wij op zoek naar een dakwerker-platte daken

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Westende Priorijlaan (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    De winkel Priorijlaan 34, 8434 Westende-bad Openingsuren hoogseizoen (schoolvakanties, verlengde weekennds, half juni-half september): van maandag tot en met zondag van 7u tot 19u  laagseizoen: maandag: van 7u tot 13u, dinsdag tot en met zaterdag: van 7u tot 18u30, zondag gesloten Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel D'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel D'Aertrycke wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Schelfhaut Philippe in sociale netwerken
Look for responds of Schelfhaut Philippe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schelfhaut Philippe. Laat een reactie achter voor Schelfhaut Philippe. Schelfhaut Philippe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schelfhaut Philippe. Leave a respond for Schelfhaut Philippe. Schelfhaut Philippe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schelfhaut Philippe op de google maps. Adres en contacten Schelfhaut Philippe
Location of Schelfhaut Philippe on the google maps. Address and contacts of Schelfhaut Philippe

Andere gerelateerde bedrijven als come Schelfhaut Philippe Schelfhaut Philippe: SPRIET | VAN OERLE J | BUSINESS CLASS LIMOUSINES | JENNY MALAY | KONINGSVALLEI

Other related companies as Schelfhaut Philippe: SPRIET | VAN OERLE J | BUSINESS CLASS LIMOUSINES | JENNY MALAY | KONINGSVALLEI

Schelfhaut Philippe is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schelfhaut Philippe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02805603027. Het bedrijf Schelfhaut Philippe bevindt zich op het adres: Rue des Haies-Germaines 1 6032 Mont-sur-Marchienne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 317,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation Of Heating Plants Supraregional. Lijst met producten zijn Sanitary facilities.
De hoofdactiviteit van Schelfhaut Philippe is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schelfhaut Philippe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schelfhaut Philippe, openstaande posities, locatie van Schelfhaut Philippe op de kaart.

Schelfhaut Philippe is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schelfhaut Philippe, company assigned to the tax number BE02805603027. The company Schelfhaut Philippe is located at the address: Rue des Haies-Germaines 1 6032 Mont-sur-Marchienne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 317,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation Of Heating Plants Supraregional. List of products are Sanitary facilities.
The main activity of Schelfhaut Philippe is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Schelfhaut Philippe is not available. You also can look at reviews of Schelfhaut Philippe, open positions, location of Schelfhaut Philippe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schelfhaut Philippe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schelfhaut Philippe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schelfhaut Philippe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schelfhaut Philippe, employees, financial statistics.