New Limalux BVBA

Contactgegevens New Limalux BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data New Limalux BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

New Limalux BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lion d'Orweg 10; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 82 55 55 (+32-053 82 55 55) 053 82 55 55 (+32-053 82 55 55)

Fax (fax): 053 82 55 59 (+32-053 82 55 59) 053 82 55 59 (+32-053 82 55 59)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) New Limalux BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "New Limalux BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "New Limalux BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van New Limalux BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen New Limalux BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of New Limalux BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees New Limalux BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti New Limalux BVBA
Products information New Limalux BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01706695556
Ondernemingsnummer: 1888793945
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 463,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Clothing (Ready-made) - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor New Limalux BVBA
(Get full report from official database of BE for New Limalux BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor New Limalux BVBA
Addition kinds of activities for New Limalux BVBA

7311. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
503100. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
24990100. Wasserijproducten, hout | Laundry products, wood
35429920. Stretching machines | Stretching machines
38250214. Instrument shunts | Instrument shunts
57120000. Meubelwinkels | Furniture stores
73599912. Werkzone verkeersapparatuur (vlaggen, kegels, vaten, enz.) | Work zone traffic equipment (flags, cones, barrels, etc.)

Werken bij New Limalux BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in New Limalux BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor New Limalux BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for New Limalux BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • operator afvullijnen (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wijgmaal zijn we op zoek naar een operator voor de afvullijnen. Je staat in voor het instellen en opstarten van de afvullijnen, het aanvullen van verpakkingsmaterialen en de opvolging( technisch, kwantitatief en kwalitatief) Je werkt hierbij in drieploegensysteem.

  • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • tapijtafwerker/ster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een klant in waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerker/ster.

  • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

  • Enthousiaste Thuishulp regio Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Pricing Analyst - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Financiële oplossingen aan de kanten aanbieden. Combinatie van analytische en commerciële taken. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale start-up die een cloud oplossing aanbied zodat bedrijven hun financiële en operationele indicatoren beter kunnen opvolgen. Ze zijn vandaag op zoek naar een Pricing Analyst in Gent om hun team te versterken. Omschrijving Als Pricing Analyst zal je de volgende verantwoordelijkheden hebben: Implementatie van de oplossing bij verschillende type klanten in Vlaanderen Klantensituaties tot een goed einde brengen door custom-made oplossingen voor te stellen Ontwikkeling van de tool en opkomen met nieuwe ideeën gebaseerd op jouw analyses van de cijfers van de bedrijven Analyseren van de behoeften van de klanten en verbeteringen voorstellen met behulp van de applicatie In contact staan met alle afdelingen van de bedrijven en communiceren naar het management Coachen van minder ervaren collega's Ondersteunen van Sales-team en partners

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

  • Thuisverpleging Van Loy (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,... 

Zoek naar antwoorden van New Limalux BVBA in sociale netwerken
Look for responds of New Limalux BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor New Limalux BVBA. Laat een reactie achter voor New Limalux BVBA. New Limalux BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for New Limalux BVBA. Leave a respond for New Limalux BVBA. New Limalux BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie New Limalux BVBA op de google maps. Adres en contacten New Limalux BVBA
Location of New Limalux BVBA on the google maps. Address and contacts of New Limalux BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come New Limalux BVBA New Limalux BVBA: HET NIEUWE ROER EN BOND VAN EIGENSCHIPPERS | JOS DE KONINCKX-CRAEN | VAN COMPERNOLLE | Caers Karel | JULIAAN BOLLANSEE

Other related companies as New Limalux BVBA: HET NIEUWE ROER EN BOND VAN EIGENSCHIPPERS | JOS DE KONINCKX-CRAEN | VAN COMPERNOLLE | Caers Karel | JULIAAN BOLLANSEE

New Limalux BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is New Limalux BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01706695556. Het bedrijf New Limalux BVBA bevindt zich op het adres: Lion d'Orweg 10; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 463,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clothing - Ladies. Lijst met producten zijn Clothing (Ready-made) - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van New Limalux BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van New Limalux BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van New Limalux BVBA, openstaande posities, locatie van New Limalux BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

New Limalux BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is New Limalux BVBA, company assigned to the tax number BE01706695556. The company New Limalux BVBA is located at the address: Lion d'Orweg 10; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 463,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clothing - Ladies. List of products are Clothing (Ready-made) - Mfg. & Whol..
The main activity of New Limalux BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of New Limalux BVBA is not available. You also can look at reviews of New Limalux BVBA, open positions, location of New Limalux BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over New Limalux BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf New Limalux BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about New Limalux BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company New Limalux BVBA, employees, financial statistics.