MAISON GOSSELIN SPRL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • MAISON GOSSELIN SPRL
Private companiesMetal Mining • MAISON GOSSELIN SPRL

Contactgegevens MAISON GOSSELIN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON GOSSELIN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON GOSSELIN SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Emile Vandervelde 10; 6010; Charleroi (Couillet), België

Telefoon (phone): 071 36 27 68; 071 36 41 73 (+32-071 36 27 68; 071 36 41 73) 071 36 27 68; 071 36 41 73 (+32-071 36 27 68; 071 36 41 73)

Fax (fax): 071 36 41 73 (+32-071 36 41 73) 071 36 41 73 (+32-071 36 41 73)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON GOSSELIN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON GOSSELIN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON GOSSELIN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON GOSSELIN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON GOSSELIN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON GOSSELIN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON GOSSELIN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON GOSSELIN SPRL
Products information MAISON GOSSELIN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05091583251
Ondernemingsnummer: 2606201171
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Curtains & curtain fixtures - Retail; Household linen - Retail; Clothing - Gentlemen; Clothing - Children; Upholstery fabrics - Retail; Lingerie & underwear - Retail; Baby accessories - Retail

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON GOSSELIN SPRL
(Get full report from official database of BE for MAISON GOSSELIN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON GOSSELIN SPRL
Addition kinds of activities for MAISON GOSSELIN SPRL

07210304. Gewasbespuitingsdiensten | Crop spraying services
14469900. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
25110604. Stands, huishouden, nec: hout | Stands, household, nec: wood
28699910. Gekloreerde oplosmiddelen | Chlorinated solvents
32290700. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
35560501. Machines voor de verwerking van vis en schelpdieren | Fish and shellfish processing machinery
54119902. Delicatessenwinkels | Delicatessen stores
59619925. Elektronisch winkelen | Electronic shopping
80410000. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
91310402. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, staatsbestuur | Executive and legislative offices combined, state government

Werken bij MAISON GOSSELIN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON GOSSELIN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON GOSSELIN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON GOSSELIN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

  • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Reclame bedeler in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van MAISON GOSSELIN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MAISON GOSSELIN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON GOSSELIN SPRL. Laat een reactie achter voor MAISON GOSSELIN SPRL. MAISON GOSSELIN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON GOSSELIN SPRL. Leave a respond for MAISON GOSSELIN SPRL. MAISON GOSSELIN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON GOSSELIN SPRL op de google maps. Adres en contacten MAISON GOSSELIN SPRL
Location of MAISON GOSSELIN SPRL on the google maps. Address and contacts of MAISON GOSSELIN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON GOSSELIN SPRL MAISON GOSSELIN SPRL: ARTANI | VAN DE VELDE | Oosterlinck-Greenwood NV | KONINKLIJK ATHENEUM | R. VERVLOESEM

Other related companies as MAISON GOSSELIN SPRL: ARTANI | VAN DE VELDE | Oosterlinck-Greenwood NV | KONINKLIJK ATHENEUM | R. VERVLOESEM

MAISON GOSSELIN SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON GOSSELIN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05091583251. Het bedrijf MAISON GOSSELIN SPRL bevindt zich op het adres: Rue Emile Vandervelde 10; 6010; Charleroi (Couillet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 553,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Lijst met producten zijn Curtains & curtain fixtures - Retail; Household linen - Retail; Clothing - Gentlemen; Clothing - Children; Upholstery fabrics - Retail; Lingerie & underwear - Retail; Baby accessories - Retail.
De hoofdactiviteit van MAISON GOSSELIN SPRL is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON GOSSELIN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON GOSSELIN SPRL, openstaande posities, locatie van MAISON GOSSELIN SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MAISON GOSSELIN SPRL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON GOSSELIN SPRL, company assigned to the tax number BE05091583251. The company MAISON GOSSELIN SPRL is located at the address: Rue Emile Vandervelde 10; 6010; Charleroi (Couillet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 553,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clothing - Ladies. List of products are Curtains & curtain fixtures - Retail; Household linen - Retail; Clothing - Gentlemen; Clothing - Children; Upholstery fabrics - Retail; Lingerie & underwear - Retail; Baby accessories - Retail.
The main activity of MAISON GOSSELIN SPRL is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON GOSSELIN SPRL is not available. You also can look at reviews of MAISON GOSSELIN SPRL, open positions, location of MAISON GOSSELIN SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON GOSSELIN SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON GOSSELIN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON GOSSELIN SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON GOSSELIN SPRL, employees, financial statistics.